قرار دادن مطالب و کدهای آمار گیری در سایتهای مختلف

phpweb

Active Member
من چند ماه قبل یه پست با همین موضوع ایجاد کردم و کاربر عزیز با ای دی جواب سوالم رو دادن. الان می خوام بحث رو ادامه بدم اما امکان پاسخ دادن به اون تاپک وجود نداره.

به همین دلیل بحث رو از اینجا ادامه می دیم. برای دیدن تاپیک قبلی می تونید از این لینک استفاده کنید.

در ادامه این سوالات رو مطح می کنم. لطفا به این سوالات جوا بدید:

فکر کنم سمت سرور میان کدشون رو پردازش میکنند و پسوند .js میدند بهش بعد اون رو با تابع document.write و امثال اون نمایش میدند!
بحث رو از اینجا ادامه می دم.

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
فرض کن میخواییم یه بخشی به سایتمون اضافه کنیم با عنوان سخن روز.

یک صفحه میسازیم برای دریافت اطلاعات از دیتابیس و آدرس اون میشه :
example.ir/sokhanerooz.php

محتوای این فایل اینطوریه:

PHP:
<?php

// Others Information: mysql query , ...

echo "document.write(\"$row['sokhan_content']\")";

//for example result: document.write("تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است");    
?>
با کمک .htaccess پسوند اون رو تبدیل به .js میکنیم.
کد:
# Make PHP code look like other code types
AddType application/x-httpd-php .js
خوب حالا آدرسمون شد:
example.ir/sokhanerooz.js

البته تغییر پسوند فایل به .js اجباری نیست و بدون تبدیل پسوند هم کدمون به خوبی کار خواهد کرد.

در نهایت کدی رو که کاربران باید در سایت یا وبلاگشون گذارند رو تولید میکنیم:
HTML:
<script language="javascript" src="http://example.ir/sokhanerooz.js"></script>
برای ایجاد لینک باکس و آمارگیر و خبرنامه و .. هم مانند این مراحل باید عمل کرد.

سوالی بود در خدمتم :wink:

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
راهی هست که اینکار رو بدون استفاده از جاوا اسکریپت انجام بدیم؟

سوال دیگه اینکه، کدهایی که از این طریق ایجاد می شن توسط موتورهای جستجو ایندکس می شن؟

سوال آخر هم اینکه موتور جستجو می تونه تشخیص بده که کدهای تولید شده از طریق این روش، توسط چه وب سایتی ایجاد شدن و توی صفحات سایر وب سایتها نمایش داده می شن؟

eAmin

Well-Known Member
1- منظورتون چه راهی هست؟ اینکه مستقیما اطلاعات به کاربر نمایش داده بشه یا اینکه شما امکانی رو فراهم کنید تا کاربر/برنامه نویس بتونه با وبسایت شما ارتباط برقرار کنه و اطلاعاتی رو که لازم داره به دلخواه نمایش بده؟

اگر منظورتون همون اولی هست که با استفاده از iframe هم میشه تقریبا اینکار رو انجام داد.
ولی اگر منظورتون نوع دومی باشه که مثال زدم، می تونید یک web service برای کاربران راه اندازی کنید که اطلاعات رو بصورت xml و یا json به کاربران بده.

2- زیاد در جریان نیستم، ولی گمان نمیکنم اینکار رو انجام بدن، شاید موتورهای google و یا bing این امکان رو داشته باشن ولی بقیه خیر.

3- شما در قسمت src دارید مستقیما اعلام میکنید که فایل مورد نظر رو از این آدرس بگیر! پس موتور جستجو میتونه تشخیص بده، ولی اینکار رو نمی کنه. اینکه تشخیص بده چند وبسایت از این اسکریپت استفاده کردن رو میتونه با یک الگوریتم جستجوی ساده پیاده سازی کنه ولی همونطور که گفتم اینکار رو نمیکنه، چون هیچ کمکی نه به کاربر و نه به خودش نمیکنه، اون هم برای سرویس های شناخته نشده!

جدیدترین ارسال ها

بالا