قرآن

canabis

Member
سلام این قرآنو امروز با ایلستریتور و فتوشاپ طراحی کردم
40 دقیقه هم کار برد
خودم با ستاره هاش موافق نیستم ولی دیدم اگه نذارم فضای خالیش زیاد میشه
دلم میخواد یه تایپوگرافی مذهبی تو کرل انجام بدم و بزارم جای ستاره ها !!!

پیوست ها

• quran.jpg
    quran.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46

taghi abbas

Well-Known Member
دستتون درد نکنه ولی به نظرم اگه نور از همه جاش بتابه بهتره نه طوری که دیده نشه ستاره هاش هم حذف شن بهتره پیشنهاده ها شما صاحب اختیاری ولی از جهات دیگه عالیه.ببخشید انتقاد کردم

moslancer2

Member
بسیار کا زیبایی شده... اما همونطور که گفتین و دوستان هم گفتن... من هم با ستاره ها زیاد موافق نیستم... رنگ بندی خوبه... اما با نیمه پایین هم کمی مچ نیست و باعث میشه اون بعدی که باید رو نشون نده (منظور زمینه هست خود طرح کلام الل... که عالیه) زمینه اون قشمت که رفلکت کار هست کمی حالت هاشور داره که باعث دو تکه شدن و از بین رفتن اون بعدی که باید رو داره...:rose:
من هم با یک آیه زیبا با یک فونت زیبا موافقم...:rose: همینطور اگر بشه دور کتاب آسمانی هم یک مقدار با یک حاله نور از زمینه جداتر کرد هم موافقم:rose:
ولی کار بسیار زیبایی هست و من تنها نظرات شخصی گفتم امیدوارم که منو به بزرگی خودتون ببخشید:rose:
یا حق:rose:

Erfan

Active Member
کار زیبایی شده، نکته ای که لازم دونستم عرض کنم در مورد حالت قرینه قرآن هست که باید به صورت معکوس محو بشه تا حالت سایه طبیعی اون رو القاء کنه.

موفق باشی
:rose:

majid_a95

Active Member
نکته ای که لازم دونستم عرض کنم در مورد حالت قرینه قرآن هست که باید به صورت معکوس محو بشه تا حالت سایه طبیعی اون رو القاء کنه.

موفق باشی
چه نکته ی تابلوئی رو حواسمون نبود و حواست نبووووودددددد:green: ایول چشمان تیز بین مدیررررر:green:
یاعلی

Mehran coyote

Well-Known Member
زیبا شده

ولی ستاره ها طرح رو کارتونی کرده حذف کنی خیلی بهتره
نورت هم یه تیکه و کمی زرد کن و از بالا تا پایین قران قرار بده شاید جالبتر بشه

اگر دوست داری پایین هم یه آیه از قرآن با ترجمه بنویس تا از خلوتی در بیاد

موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:
سلام دوست با خدا :rose:

من فکر میکنم قرآن رو ساختین و بعدش براش یه محیط خواستین بزنین.
این باعث شده محیط به کار نشینه.
من پیشنهادم یه بک سفید یا کرمی رنگ هست.
حالت انعکاس رو درست فرمودن
قرآن خیلی تو پرسپکتیو رفته و زاویش هم یا خوابیده و پهن تر و یا ایستاده و روبرو تر به نظرم قشنگ تر میشه.
توی کادرت اگه قرآن خوابیده بذاری نوشته بالا و اگه عمودی بذاری نوشته پایینش خوب میشه.
افکت نوشته و رنگش میتونه زرشکی یا طلایی یا سبز سیر باشه
نزدیک به عطف میتونی با گذاشتن یه بافت فشرده راه راه حس فشرگی ایجاد کنی.
به جای نور محو و هندسی و ستاره های کارتونی میتونی از ابر های رئال یا گرادینت رنگی محو شونده استفاده کنی
سایه بین صفحات باد خورده رو خیلی خوب کار کردی
اگه جایی مثل میز یا رحل برای قرآن در نظر بگیری یا همون قضیه ابرها اهمیت و جایگاه قرآن بیشتر نمایش داده میشه.
اگه بشه یکمی زاویه بهش بدی بره به سمت سه رخ که خیلی بهرت میشه.
اگه خواستی میتونی از همون نقوشی که توی قرآن هست در فضای پیرامونی هم استفاده کنی.
اون بافت چوبی مصنوعی به جای نمره مثبت کارت رو فرسوده و سبک تر نشون میده.
توی بک اگه کیفیت مطلوبی داره قرآن میتونی از یه نمای کلوز استفاده کنی.
به جای ستاره یه چیز دیگه هم به نظرم اومد ... خب ستاره و ابر و نور و خورشید اگه تکراریه پس میشه از رنگین کمان و پنجره و گل و پیچک استفاده کرد. از قرآنی که آسمون بیرون پنجره رو به داخل اتاق میکشه یا پرده ای که با وزش نسیم رحمت الهی باد خورده و با یه چرخش جلوی قسمتی از قرآن اومده.
از یه تسبیح که لای قرآن هستو از اشکهایی که قرآن رو خیسوندن ...
...
برای یه کار جدید میشه از خدا کمک گرفت ...

یا علی

ArTaBaZ

Well-Known Member
دوستان مشکلات رو گفتن ، از جمله سایه و حالت نور و ستاره
ولی اگه خود کتاب قرآن رو کامل درست کردین خوب در اومده ، فقط اون سایه های بی هر ورق یکم باید کار بشه و یک سایه کوچیک در قسمت وسط کتاب و پایین که حالت باز شده داره و با رنگ قهوه ای هست رو بزنید خوب میشه
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا