قرآن سه بعدی فلش حتما ببینید ...

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
این روزها همه جا می گن قرآن سه بعدی ، اما دو سال پیش با بچه ها ما قرآنی سه بعدی درست کردیم و در نمایشگاه عرضه کردیم که خیلی با قرآن های سه بعدی رایگان توی اینترنت که بعضی ها اون رو دارن می فروشن فرق می کنه

امکانات این قرآن سه بعدی :
1. نمایش آیات و ترجمه همزمان فارسی یا انگلیسی
2. ترتیل کامل آیات با دو قاری و ترجمه گویای فارسی و انگلیسی
3. ورق خوردن قرآن به سبک سنتی (استفاده از پیج فلیپ)
4. جستجوی کلمات در قرآن
5. فهرست کامل قرآن
6. امکان ثبت کاربر + ثبت نشانه گذاری و یادداشت گذاری برای هر کاربر
7. تفسیر
8. و امکانات متنوع چاپ - بزرگ نمایی - نمایش دو صفحه ای - تک صفحه ای و ...

حتما ببینید و نظراتتون رو بگید - منتظرم

http://www.quran.artiranclub.com

موفق باشید

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
محسن جان
خیلی عالیه
کار شما محشره . فقط یه مسئله ای :
اگه کاربر از صفحه مثلا 1 ، یه دفعه ای به صفحه 100 بره ، لودینگش طول می کشه .چرا که فکر می کنم باید صفحات قبلیش تا 100 لود بشه . در صورتیکه این مشکل رو در صفحات نزدیک تر به صفحه باز شده مشاهده نمی کنیم . اگه بشه جوری طراحی کرد که فقط صفحه ای که باز می شه ، لود بشه ، این کار فوق العاده بی نظیر خواهد بود.
ولی در هر صورت گرافیک و متن و نبوغ شما فوق العاده قابل ستایش هست .
در پناه حق پیروز و موفق باشید ...

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزیز سلام
ممنون از نظر لطف شما ، اما در مورد مسئله ای که فرمودید این نسخه دمو هست و من صفحات 25 به بعد قرآن رو اصلا آپلود نکردم که بخواد نشون بده ولی لودینگ میاد سیستمی که ما پیاده کردیم به این صورته که توی هر لحظه 4 تا صفحه لود می شه دو صفحه ای که می بینید و دو صفحه ی پشتی اون و سرعت لودش هم مناسبه و روی سی دی و دی وی دی فروختیم و هیچ مشکلی نداره

موفق و پیروز باشید

mohsensemsarpour

کاربر فعال
بله برخی از دوستان گفتند ولی این مشکل از سرور هست و امیدوارم به زودی حل بشه سایت موسسه هم همین مشکل رو داره

موفق باشید

Mr. LonelY

کاربر فعال
منم نتونستم ببینم.
هروقت درست شد حتما اطلاع بده
ما کماکان مشتاقیم.

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خیلی عالیه!
آقا ساخت این چقدر طول کشید؟

والا بحث موتورش که ادیت فلیپینگ پیج و اینا بود که هیچ ولی فقط قرآن به صورت خاص در 3 هفته آماده شد البته آماده سازی دیتاش نه فقط خود برنامه نویسی و ساخت صفحاتش

موفق و پیروز باشید در ضمن اگر می شه نظرات کارشناسی بدید تا بتونیم استفاده کنیم (نه خیلی عالیه (شوخی))

amird

خبرگان انجمن فلش
محسن جان عالیه
ولی می خواستم بدونم که این متون قرانی رو به صورت عکس گداشتین دیگه ؟؟

amird

خبرگان انجمن فلش
اما در مورد نظر : شما که خودت استادی اما از یه 2 تا نکته به نظرم می رسه که اگه اینا رعایت بشه خیلی ارزش کار می ره بالاتر:
1- دکمه های که زیر قران هستند یه خورده باید با شکل قران همخوانی بیشتری داشته باشند چون شکل قران شما کاملا سنتی اما دکمه کاملا مدرن هستند .
2- سرعت برگ خوردن صفحه های باید به نظر من کمی آهسته تر باشه

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار بسیار زیا و حرفه ای شده و نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت بسیار زیادی داشته و این عالیه
موفق و پیروز باشید
اکه خواستی به صورت نرم افزار هم درستش کنی من می تونم کمک کنم....
موفق و پیروز باشید

mohsensemsarpour

کاربر فعال
کار بسیار زیا و حرفه ای شده و نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت بسیار زیادی داشته و این عالیه
موفق و پیروز باشید
اکه خواستی به صورت نرم افزار هم درستش کنی من می تونم کمک کنم....
موفق و پیروز باشید

دو سال پیش این نرم افزار رو درست کردیم و در نمایشگاه عرضه شد الان گذاشتمش روی وب

بازم ممنون از شما

راستی مگه شما نسخه های قبلی کارهای ما رو دیده بودید ... ؟

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خوب این مگه همون کامپوننت نیست ؟

چرا ولی قابلیت بزرگ نمایی ، چاپ ، جستجو ، فهرست ، ثبت نام ، یادداشت گذاری ، نشانه گذاری و ... هر کدوم کلی وقت گرفته ریئس در ضمن کلیه متون به صورت تکست هست که خودش کار زمان بری بوده که ... بماند با چه روش هایی سرعت رو تا جایی که می شد بالا بردیم

موفق باشید

Mr. LonelY

کاربر فعال
من کفم دار میبره! :sad:
آقا محسن شما چه پیشنهادی، راه کاری، راه حلی، کمکی، چیزی میتونی به ما بکنی تا ما هم به گرد پای شما برسیم داداش؟!
البته منظورم به بقیه ی اساتید هم هست!
:cry:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
من کفم دار میبره! :sad:
آقا محسن شما چه پیشنهادی، راه کاری، راه حلی، کمکی، چیزی میتونی به ما بکنی تا ما هم به گرد پای شما برسیم داداش؟!
البته منظورم به بقیه ی اساتید هم هست!
:cry:

خداوند همه را یکسان آفریده و به هر کس نیرویی خاص داده باید بگردیم و ببینیم که ما کجا ها نمی تونیم به گرد پای شما برسیم دوست عزیز .

در مورد فلش و بقیه برنامه ها که هیچ انشاء الله در جاهای دیگه رو سفید باشیم

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا