قديمي كردن عكس 2d old

وضعیت
موضوع بسته شده است.

irania

Member
به نام خدا​

1-خب ابتدا بايد يه عكس انتخاب كنيد و اگه بصورت لايه نيست لايه اش كنيد!
من اين عكسو انتخاب كردم:

index copy.jpg

-----

2- با انتخاب لايه٬ از منوي edit - اين: stroke رو اجرا كنيد و مطابق شكل تنظيماتش رو انجام بديد:

e1.jpg

----

3- از منو image قسمت abjustment اين hue/saturation... رو اجرا كنيد و تنظيماتشم مانند شكل انجام بدين تا عكستون سياه و سفيد بشه:

e2.jpg

-----

4- چون قديما چيزي به شكل فلاش امروزي روي دوربينا نبوده و واسه ايجاد نور سيگارت ( همون تي ان تي كه اون موقع ها بوده :lol: ) ميتركوندن٬ بهمين خاطر شدت نور تو عكساي قديمي زياده. خب براي اينكه يه همچين افكتي به كار بديد ميتونيد از منو image و قسمت abjustment گزينه brightness/contrast... رو اجرا كنيد و باز هم مثل شكل زير تنظيماتش رو انجام بدين(ميتونين بجاي اين قسمت از همون سيگارت استفاده كنين :D ) :

e3.jpg

تا اينجاي كار عكسمون اين شكلي شده:

e4.jpg

-----

5- حالا براي اينكه به عكس حالتي بديم كه انگار بيست بار تا شده و يك سال تو جيبمون بوده و زير تريلي رفته (بلايي كه من سر تنها عكسي كه از بچگيام دارم در آوردم :cry: ) بايد ابزار براش يا همون brush رو از نوار ابزار انتخاب كنيم و از اون براشهايي كه توي به اصطلاح كثيف كاري ازش استفاده ميشه ٬ استفاده كنيم و رنگ اون رو به سفيد يا همون 000000 تغيير بديم و رو عكس مخصوصا حاشيه مشكي عكس مانور بديم!كار من اينجوري شد:

e6.jpg

------

6- تا اينجا ديگه عكستون حالت قديمي رو گرفته ولي اگه دوست دارين يه رنگ و لعابي بهش بدين ميتونين از منو image قسمت abjustment گزينه color balance رو اجرا كنيد و بقيش رو هم كه خودتون ميدونين... :

e7.jpg

------

7- در آخر هم دو تا توصيه ميكنم : يكي اينكه يه بلور نرم رو كارتون برين بد نيست دوم موقع ذخيره بصورت jpg اگه كيفيت رو روي Low قرار بدين بهتر ميشه ولي بستگي به سليقه و ذوق خودتون داره شايدم به نظرتون جالب تر نشه!!
در مورد براش ها هم بگم كه نميدونم كجا آپلودشون كنم!!!

end.jpg

بند الحاقي: به گفته مدير محترم انجمن جناب آقاي شهرام ايكس : اگه از براشهاي Old Paper استفاده بشه بهتر ميتونيم حالت قديمي بودن رو القا كنيم!
اينم آدرس براشهايي كه من استفاده كردم : http://www.sendmepic.com//out.php/i4589_darty2.zip

البته نيازي نيست اينهمه خودتون رو زحمت بدين ميتونين مثل من عكستون رو بذارين تو جيب لباستون٬ بقيش رو خود ماشين لباسشويي ميتون انجام بده! عكس من كه اينجوري شد :

aa.JPG

-----

اميدوارم استفاده كافي و وافي رو برده باشين! :oops:

آخرین ویرایش:

Geshtapoou

Member
ایول حال کردم با آموزشت
با نظر شهرام موافقم اگه ار براش های old paper استفاده می کردی بهتر بود
موفق باشی
تا بعد
38.gif

FashisT

Active Member
شهرام جون میدونیم مدیر انجمن شمایی دیگه لازم نبود اون بالا بنویسی
دوست من من هیچ دخالتی در بالا رفتن پست در تاپیک نداشتم ..بلکه این ایرادی بود که شب زدن پست درست شده بود که پستها رو بالای تاپیک می برد!
فعلا
13.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا