قالب های انگلیسی جوملا

jmosawy

Member
سلام دوستان.
خواهشا کسی از شما سایت خوبی برای قالب های جوملا(حتما انگلیسی) سراغ داره؟ سایتی مثل Joomlart.com
البته حتما قالب هاش با نسخه 1.7 سازگار باشه! قالب های جوملا آرت خیلی جالبن، اما قالب های 1.7-اش کمه و خیلی کم بینشون قشنگ هست.

خیلی لازم دارم، ممنون می شم....

jmosawy

Member
خیلی ممنون... اما همانطوری که میدونید، پست تقریبا برای یک هفته پیش هست و چونکه توی این مدت کسی به درخواستمون پاسخی نداد، مجبور شدم قید جوملا رو بزنم و با وردپرس بالا بیارم وبلاگ رو. البته ناگفته نمونه که من خودم یکبار برای تست جوملا رو نصب که کردم، واقعا خیلی سیستم گنگی هست؛ با اینکه واقعا خیلی قدرتمنده و وقتی آدم باهاش کار می کنه لذت داره، اما کاریش نمی شه کرد... به هرحال ممنون.

okadvertising

New Member
آقا سلام و وقتتون به خیر

عزیز این وب سایتتون رو با چی کار کردید و آیا اگه با جوملا هست این قالب رو از کجا میشه پیدا کرد؟
http://jmosawy.com
ممنون میشم برام ایمیل بزنید
[email protected]
قربان شما شاهین

jmosawy

Member
خیلی ممنونم از شما!
من همون روز بهشون از طریق ایمیل خبرشون کردم که از کجا قالب رو تهیه کردم؛

اگر کسی هم دنبال این قالب هست هم همینجا میتونم بهش بگم، داخل سورس هم نوشته شده! این قالب رو من از سایت ThemeForest.com خریدم، قیمتش هم خیلی گرون نیست، هرکسی میتونه تهیه بکنه!

mans_nch

Member
با سلام مجدد.
ممنون از راهنماییتون.
آقا یه سوال دیگه.
من میخوام اول سایتم یه پیج خالی بیاد که با فلش کار شده باشه و اونجا لینک دو تا زبان رو بذارم.
میخوام ببینم مثلا برای فارسی و انگلیسی بودن حتما باید جوملا رو تو دو تا دایرکتوری مجزا نصب کنم؟ یا همون یه دونه کافیه؟
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا