قالب سبزینه فارسی کامرس

pesare_khakestari

Active Member
سلام دوستان ، از اونجا که طراح قالب فارسی کامرس هستم گفتم خوبه که یه قالب رایگان بزارم که ضمن استفاده کسانی که نیاز به قالب دارند ، دوستانی هم که نیاز به قالب اختصاصی دارند با کار من بیشتر آشنا بشم.
فقط چند نکته:
1-اول اینکه قالب به اولین کسی که نصب کرد اطلاع بده که مشکلی داشته یا نه
2-لطفا این قالب رو در فروم های دیگر با ذکر عنوان بفرستید تا خدایی نکرده کسی سواستفاده نکنه
3-جان هر کی دوست دارید نام طراح و سایت طراحی کننده رو از زیر قالب بر ندارید.
4-یک فایل PSD برای هدر گذاشتم تا هدر فروشگاتون رو هر نامی که دوست دارید بگزارید.
5-دوستانی که نیاز به قالب اختصاصی دارند به آیدی:iran3D پی ام بدم تا با یه هزینه اندک یه قالب زیبا براشون بزنم.
6- یه دکمه تشکر اون پایین هست فراموشش نکن!

اسکرین شات
دریافت قالب

:paint:

masqxz2

Member
عالیه دوست عزیز
قالب استاندارد و بسیار شیکی هستش
من این مدل قالب رو خیلی میپسندم

goldooneh

New Member
می شه روش نصبش رو هم بفرمایید؟
می شه کمی راجع به طراحی قالب با دریم ویور که کدهای پی اچ پی رو ویرایش می کنه و برای کامرس مشکلی نداشته باشه صحبت کنین ؟
ممنون

آخرین ویرایش:

goldooneh

New Member
من وقتی اونو از حالت Zip خارج کردم تونستم روش نصبش رو مطالعه کنم ولی گفته بود که باید بعضی از فایلهای شاخه کاتالوگ به جای فایل های کاتالوگ اصلی فروشگاه قرار بگیرند و من چون نمی دونستم کدوم فایلها هستند همه را کپی و سپس Paste کردم و فایل configure.php رو مطابق با دستورالعمل داده شده تغییر دادم متاسفانه حالا سایتم از حالت اصلی خودش هم خارج شده و بی رخت ظاهر می شه؟

۲- با چه نرم افزاری مثل FrontPage‌میشه فایلهای php رو برای همین فروشگاه اصلی تغییر داد.

pesare_khakestari

Active Member
سلام،
خود من با Expresstion web کار میکنم
نمونه این قالب رو سایت http://iranshafa.ir/ نصب کرده منتها هدر رو دستکاری کرده واسه همین یه خورده بی ریخت شده و در ضمن لطف کردن نام طراح رو از سایت حذف کردن!
من وقتی اونو از حالت Zip خارج کردم تونستم روش نصبش رو مطالعه کنم ولی گفته بود که باید بعضی از فایلهای شاخه کاتالوگ به جای فایل های کاتالوگ اصلی فروشگاه قرار بگیرند و من چون نمی دونستم کدوم فایلها هستند همه را کپی و سپس Paste کردم و فایل configure.php رو مطابق با دستورالعمل داده شده تغییر دادم متاسفانه حالا سایتم از حالت اصلی خودش هم خارج شده و بی رخت ظاهر می شه؟
سایت خودتون رو بزارید اینجا ببینیم مشکلش از کجاست؟

goldooneh

New Member
من سایتم هنوز روی لوکاله و آدرسی نداره که ببینید. شاید بتونم تصویر اونو براتون بذارم تا ریخت و ظاهر سایت دیده بشه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا