قالب سایت

rayka

Well-Known Member
سلام دوستان عزیز برای گروه طراحی و برنامه نویسی رایکا یک سایت طراحی کردیم من در قسمت طراحی سایت هم تاپیکی زدم که اشکالات رو رفع کنم ولی اینجا فقط میخوام سایت رو از نظر قالب و گرافیکی مورد بررسی قرار بدیم. خیلی خوشحال میشم نظر بدید واگه نقصی می بینید گوش زد بفرمایید
با تشکر

.:. ویرایش شده توسط عرفات .:.

پیوست ها

• rayka.gif
    rayka.gif
    96.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Erfan

Active Member
دوست عزیز گذاشتن یک اسکرین شات در پست کفایت میکنه و قرار دادن لینک مستقیم به سایت مورد نظر خلاف قوانین هست.

موفق باشی
عرفان :rose:

winsent

Banned
سلام.
به نظر من قالب سایت بی روح و خیلی ساده هستش.
این جور مدل سایت ها الان خیلی زیاد هستش.
سعی کنید روی بخش گرافیکش بیشتر کار کنید و از رنگ های شادتر و زنده تری نیز استفاده کنید.
راستی دیدن نمونه وب سایت ها نیز در طراحی به شما ایده میده و کمکتون میکنه.
موفق باشید...

to remember sb

مدیر انجمن
خوبه فقط زیادی ساده و بی رنگ ولعاب دوست عزیز
نیاز به کار بیشتری داره
موفق موفق باشید :paint:

rayka

Well-Known Member
از همه شما سپاس گزارم با نظرات ارزش مندتون من رو شرمنده کردید باز هم اگه تونیستید کار من رو نقد کنید در مورد لینکم باید عرض کنم قصد تبلیغ نداشتم فقط خواستم دوستان به بخش های دیگر هم دسترسی داشته باشند منون ولی من توی همین جا کلی لینک شخصی دیدم خود شما هم که سایت رو گذاشتی ولی اگه اشتباه کردم ببخشید

mjamali

Member
کارت بی نظیر بود.من هم دارم یه سایت می زنم. طراحی شما عالی بود.اگه id خودتو برام بفرستی بهتره .بیشتر میتونم با کارات آشنا بشم

komeyl_beyk

Member
سلام
تنها پيشنهادي كه مي تونم بكنم اينه كه يه كمي برين كاراي خارجي ببينين
من تو كار شما عنصر خلاقيت نديدم
منتظر كاراي زيباتري از شما هستيم...

rayka

Well-Known Member
با تشکر فراوان از همه دوستان البته اینم در نظر بگیرید تخصص اصلی من برنامه نویسی هست ولی دلم میخواد به عنوان کسی که طراحی وب انجام میده توی بخش گرافیکم بتونم کاری درخور عرضه کنم منتظر کار بعدی من باشید به زودی قرار میدم تا باز هم منو شرمنده کنید همتون دوست دارم به امید روزی که همیشه همدیگر در مسیر رشد و پیشرفت دوستانه نقد کنیم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا