قالب سایت دانشگاهی

Hasty_m65

New Member
در دادن ایده برای طراحی قالب های سایت مشکل دارم مثلا برای ساختن یه سایت دانشگاهی ایده ای ندارم همش تکراری میشه؟یه چیز ساده تازه می خوام که از پسش بر بیام.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن مجید آنلاین خوش آمدید، بهتر است که در موتور های جستجو ، واژه university website template را جستجو فرمایید.
پاینده باشید.

Hasty_m65

New Member
آخه چیزهایی که تو اینترنت هست حتی تو سایت شما قالب های انگلیسی هست با حجم با لا ما تو شهرستان ها برا دانلودشون مشکل داریم و خیلی طول می کشه و همیشه هم نمیشه رفت کافی نت.

حتی اگه یه سایت دانشگاهی که قالب خوب تازه و قابلیت تغییر باشه یعنی یه ظاهر خوب داشته باشه کافیه من 90% سایت های دانشگاهی ایران رو دیدیم.

به نظر شما کدوم سایت دانشگاهی ایران جالب؟؟؟؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
چرا شما خودتان غالب طراحی نمی کنید؟
یا حداقل می توایند از ظاهر غالب های طراحی شده الهام بگیرید...

Hasty_m65

New Member
من هم فلش کار می کنم هم front page
اما مشکل من اینه که طراحی سایت گروه کامپیوتر تو دانشگامون برا پروژم بر داشتم قسمت مدیریت سایت رو ساختم.
از بانک اطلاعاتی SQL server 2000 و زبان asp استفاده کردم.

فقط تو قسمت ظاهر سایت دل به شک هستم البته در کنارش دارم سایت شخصی خودمو درست می کنم.

راستی فرق cms (مدیریت محتوا) و قالب چیه؟ یعنی cms همه چیز داره ؟
در هر حال ممنون که جواب میدین.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما

سامانه مدیریت محتوا چیست؟

سیستم های مدیریت محتوا به کاربران اینترنت و صاحبان سایت ها امکان می دهند بدون داشتن نیاز به دانش فنی بتوانند سایت خود را مدیریت کرده و مطالب خود را در سایت منتشر کنند، کاری که قبلا هر بار نیاز به یک متخصص می طلبید. یک سیستم مدیریت محتوا مراحل و فرآیند های انتشار یک مطلب درون سایت را، خود می پیماید و این مورد باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شرکت ها و اشخاص می شود. این امر برای شرکت های مدرنی که مایلند مطالب خود را به سرعت در سایت خود منتشر کنند و عملیات ویرایش و مدیریت سایت خود را بدون نیاز به افراد متخصص انجام دهند، بسیار مورد توجه است.

قالب وب سایت:
طراحی که شما برای ظاهر یک وب سایت انجام میدهید.
پاینده باشید.

Hasty_m65

New Member
ممنون که با حوصله جواب میدین ؟

یه سوال پس اگه چنین سیستم هایی با قابلیت هست پس چرا افرادی مثل ما باید بشینیم و از ابتدا طراحی کنیم ؟

فرق کارهای ما با cms چیه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم
شما می توانید از cms های رایگانی هم چون مامبو استفاده کنید، اما برای اضافه کردن توانایی های سفارشی که در نظر دارید، باید برای مامبو Component نویسی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا