[DataLife] قالب دیتا لایف خریدم

سلام دوستان و اساتید گرامی مجموعه سایت مجید آنلاین

یک سوال داشتم از خدمت شما : من یک قالب از یک نفر خریدم و الان رو سایتم نصب هست و نمیدونم کی طراحش بوده کی فارسی کنندش بوده و .... فقط خریدم و نصب کردم حالا یک نفر پیدا شده و مگه این قالب مال منه من تکلیفم چیه ؟ اگر اشکال نداشته باشه از نظر مدیر انجمن دوستان سایت من و قالب من رو ببینن و بگن می چی بکنم .

www.SIBESORKH.IR

mohammad_1ta

Active Member
سلام،
اگه اشتباه نکنم این قالب رو از یکی از 3 کاربر زیر گرفتین:
Birtaz - Faramobile - F@rshid

درسته؟

این قالب مال کیه

داداش شما که اطلاعاتت قویه بگو بدونم این قالب مال کیه >

mohammad_1ta

Active Member
داداش شما که اطلاعاتت قویه بگو بدونم این قالب مال کیه >
شما نمیدونی چه جریاناتی سر این قالب داشتیم...

اولین بار این قالب در سایت Gigadl.com مشاهده شد که اگه اشتباه نکنم، طراحش lunapars بود.

بعد یکی از کاربران (faramobile) میخواست این قالب رو برای دیتالایف به صورت رایگان بسازه که دعواها توی فروممون از اینجا شروع شد. :D (اگه توی گوگل، اسم gigadl هم سرچ کنین، تاپیکی که قبلاً برای این موضوع ساخته شده بود رو میاره [Link].... ولی دیگه تاپیک رو حذف کردیم)

مرسی عزیزم از راهنمایی

محمد جان عزیزم به نظر شما روش کار کنم یا نه ؟ کسی هست یه نظر بده این قالب مشکل داره یا نه ؟

از جوابت بسیار متشکرم

mohammad_1ta

Active Member
محمد جان عزیزم به نظر شما روش کار کنم یا نه ؟ کسی هست یه نظر بده این قالب مشکل داره یا نه ؟

از جوابت بسیار متشکرم
چون پول دادین برای این قالب، باید کار کنین... (چون اگه برین سراغ یه قالب دیگه، انگاری که پولتون رو ریختین دور)

مشکل هم که ظاهراً نداره :wink:

irmedia

New Member
سلام دوستان و اساتید گرامی مجموعه سایت مجید آنلاین

یک سوال داشتم از خدمت شما : من یک قالب از یک نفر خریدم و الان رو سایتم نصب هست و نمیدونم کی طراحش بوده کی فارسی کنندش بوده و .... فقط خریدم و نصب کردم حالا یک نفر پیدا شده و مگه این قالب مال منه من تکلیفم چیه ؟ اگر اشکال نداشته باشه از نظر مدیر انجمن دوستان سایت من و قالب من رو ببینن و بگن می چی بکنم .

www.SIBESORKH.IR

سلام

قالب اصلی سایت گیگا دانلود کجا این قالب مثلا کپی شده ای که شما خرید کردید کجا!!!!

حیف پول نبود که برای یک قالب ناقص کپی شده دادید؟!

اصلا خودتون قالب اصلی رو دیدید که رفتید کپی شده رو خریداری کردید:

http://www.gigadl.net

سلام

قالب اصلی سایت گیگا دانلود کجا این قالب مثلا کپی شده ای که شما خرید کردید کجا!!!!

حیف پول نبود که برای یک قالب ناقص کپی شده دادید؟!

اصلا خودتون قالب اصلی رو دیدید که رفتید کپی شده رو خریداری کردید:

http://www.gigadl.net

دوست عزیزم من نمیدونستم وقتی یک هفته روش کار کردم دیدم مال یه جا دیگه هم هست دومن اینجوری که شما میگید ناقص نیست فقط تا مشکل خیلی خیلی کوچیک داره که اصلا واسم مهم نیست .

جدیدترین ارسال ها

بالا