قالب جديد براي مامبو - جوملا

pendesign

Member
سلام دوستان .
همكار عزيزمون در بخش HTML گروه تخصصي كليك ، به سفارش بنده لطف كردند و طرح HTML يك قالب رو براي ترجمه به سيستم هاي مامبو و جوملا ريختند و طراحي كردند . قالب تقريبا مشكلي با مرورگر هاي IE و Opera نداره . در FireFox هم هيچگونه مشكلي نداره . من در مورد ترجمه اين قالب به سيستم هاي wordpress - movable type - 4image gallery و نظير اينها نيز ميتونم براي شما خدمات بدم . فعلا شما اين قالب رو ببينيد و نظرات و سوالات رو در مورد قالب و ترجمه اون به سيستم هاي مختلف مديريت محتوا - مديريت وبلاگ و مديريت گالري عكس، در اينجا مطرح كنيد .
آدرس قالب >>
http://www.proclick.org/templates/music/indexs.html
دوستان فقط يكم حجم عكس هاي بالاي قالب بالاست ، پس براي بارگزاري كامل قالب كمي صبر كنيد ...
موفق باشيد .

pendesign

Member
ممنونم از عقيده شخصي شما . بالاخره هر كسي نظري براي خودش داره :) . من منكر سادگي اين قالب نميشم . درسته خيلي ساده است . ولي خوب اينچنين قالب هايي براي مامبو و جوملا تابحال كه من نديدم . ساده و زيبا !
اين رو هم اضافه ميكنم كه از اين به بعد در همين تاپيك قالب هاي بيشتري گذاشته مي شوند .

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
خیلی قشنگه . با 4باغ هم موافقم وبلاگی میشه. من خیلی وقه دنباله یه همیچین قالبی برا جوملا هستم . دستت درست.

pendesign

Member
حالت سیستم رو وبلاگی میکنه !!

بله دقيقا يك همچنين حركتي رو براي سيستم هاي مامبو و جوملا و نظير اينها انجام ميده ...

خیلی قشنگه . با 4باغ هم موافقم وبلاگی میشه. من خیلی وقه دنباله یه همیچین قالبی برا جوملا هستم . دستت درست.

دوست من ممنونم . اين قالب در حال حاضر Html ساده هست و همونظوري كه در اول تاپيك گفته ام ، اگر كسي خواست بگه كه اين قالب رو بصورت شخصي و و با حق كپي-رايت براي ايشون به هرسيستمي كه خواستن ترجمه كنيم .

------------------------------

* در نهايت يك سوال مي كنم :
اگر كسي از شما دوستان خواست اين قالب رو براي سيستم مورد نظرش ترجمه كنيم ، چقدر براي ترجمه هزينه ميكنه ؟
لازم به ذكره كه براي تغييرات Css و عكس هاي قالب مبلغي در نظر گرفته نخواهد شد.

آخرین ویرایش:

pendesign

Member
كار خوبي نشده به نظره من يعني در حد قالب هايه جوملا و مامبو نيست

بله ... خيلي ساده بود . اگرچه مثل اين قالب تابحال براي مامبو و جوملا طراحي نشده ... . ولي خوب ساده است و ديگه بيشتر از اين نميشه توضيح داد .

------------------------

و اما در مورد طرح HTML جديدي كه دوست و همكار عزيزم ، محمد رضا شيرسوار ، عزيز برامون طراحي كرده . اين قالب نسبت به طرح قبلي خيلي قشنگ تر كار شده و در جزئيات صفحه و همچنين عناصر گرافيكي دقت بيشتري شده . نظرتون رو در مورد قالب جديدي كه براتون ميزارم بگيد .

http://www.proclick.org/templates/art_html/index.html

* لازم به ذكر است كه براي بارگزاري كامل اين قالب كمي صبر كنيد .

thekhosrow

Member
ما که الان نظر بدیم پشت سرش 50 تا حرف در میاد ... همون نظر ندیم سنگین تره !!!

از اين حرفا نزن ناراحت ميشم
154fs475871.gif

pendesign

Member
شماره 10 به نظر من بهتره
دوست من منظور شما همون قالب دوم هست ديگه ؟!! ممنونم از نظرتون :)
دوستان با ترجمه كدام يك از قالب هاي گذاشته شده ، براي سيستم Mambo موافقيد ؟ طبق تصميم هاي گرفته شده در گروه تخصصي كليك ، فعلا قالب ها بصورت رايگان ترجمه خواهند شد و در صورت افزايش آمار درخواست ها ، در مورد ترجمه اختصاصي قالب تصميم گيري خواهيم كرد .

vahid_3d

Active Member
بله.اگر فایل فارسی ساز مامبو رو هم دارید بدید.هر جا می گم ، می گن جستجو کن پیدا می کنی.من که پیدا نکردم اگه شما دارید ممنون می شم.فقط فارسی سازش دیگه کل مامبو رو که نمی خوام!

جدیدترین ارسال ها

بالا