قالب برای مامبو ، جوملا و میترا

hellboy_369

Active Member
سلام دوستان من قصد راه اندازی یک فروشگاه قالب برای سیستم های مامبو ، جوملا و میترا رو دارم
فروشگاه به این صورت هست که هر هفته یک قالب جدید با گرافیک بالا و طرح های نو ( البته فروشی ) و هر ماه یک قالب مثل قالب های دیگه با گرافیک بالا و طرح های جالب ( اینا رایگان ) رو طراحی و وارد سایت کنم .
اما اینجا من از سایت های پشتیبان این سیستم ها مثل جومفا ، مامبو لرن و ... میخوام که اگه ممکنه مارو پشتیبانی کنن در عوض ما هم لینک سایتشوند داخل سایت می زاریم و هم لینک دانلود آخرین ورژن سیستمشونو .
این کلیات سایت هست . اگه ممکنه نظرات و پیشنهادهایی که دارین همین جا بفرمایین تا یک سایت خوب از آب در بیاد .
اینم آدرس سایت www.templateshop.ir هنوز مطلب نداره ولی قالب روشه میتونید به عنوان اولین نمونه طراحی ببینید .

آخرین ویرایش:

Mohammadreza

Well-Known Member
با سلام
اگه مي خوايد تبليغات كنيد اينجا جاش نيست ... داخل نيازمنديها و اگز نظر سنجي داخل نظر سنجي ...
از اين بحث بگذريم ...
نظر من خوبه ولي به زبان فارسي برات نمي صرفه ... چون قالبت اولا كه قيمتش بايد پايين باشه تا مشتري بياد چون اختصاصي نيست
دوما هممون فروش اول تو جامعه مجازي اينترنتي و مامبو و جوملاكاران فارسي پخش مي شه ( در مورد انگليسي دير تر اين عمل انجام مي شه ) پس بنابراين به زحمتش نمي ارزه ...
يه نصيحت برادرانه بود ...
موفق باشي و پيروز

Morteza76

Member
با محمد رضا موافقم
بعدشم انقدر قالب بصورت رایگان در اینترنت هست که کسی نمیاد بره بخره
اگر قالب رو رایگان قرار بدی می تونی از گذاشتن تبلیغات تو سایتت کسب درامد کنی چون اگه رایگان بزاری تعداد بازدید کننده های سایتت بالا می ره و...

hellboy_369

Active Member
سلام دوستان ببینید قالب هایی که برای این سیستم ها تو اینترنت ( رایگان ) هستند به نظر من مفت هم نمی ارزن چون هیچ کاری روش انجام نشده 4 تا table گذاشتن 1 دونه عکس هم به عنوان هدر سایت و این شد قالب وگرنه آره من خودم تقریبا 500 تا قالب دارم ولی همشون چرت و پرتن فقط عکساشون فرق می کنه . قصد من اول همون کلن رایگان بود ولی بلا خره هزینه فضا و ... روشه قیمت همون در حد مفت میخوام بدم دیگه خفن ترین قالبو می زارم 10 تومن نصفشم که رایگانه و فقط می خوام خرج خود سایت در بیاد و زیاد به فکر پولش نیستم .
قصد من هم تبلیغ نبود فقط می خواستم یکم از پشنهادهایی که بچه ها میدن استفاده کنم اگه غیر از این بود آدرس یه سایت خالی رو اینجا نمی دادم . به هر حال این کلیات کاره . البته بازم میگم به پشتیبانی سایت هایه این سیستم ها احتیاج دارم .

آخرین ویرایش:

mambolearn

Active Member
سلام

کار خوبی شروع کردید اما ای کاش در خود سایت قوانین GPL رو رعایت میکردید . شما دوست دارید قالبی که با زحمت درست میکنید و برای فروش قرار میدید ، در سایت دیگه ای به صورت FREE برای دانلود قرار داده بشه ؟
قطعا خیر

پیشنهاد میکنم لینک اون قالبهای Commercial که در سایتتون قرار دادید را بردارید .

موفق باشید .

یا علی

hellboy_369

Active Member
ای وای واقعا راست میگین اصلا به اینجاش فکر نکرده بودم . واقعا ممنون که تذکر دادین . برداشتمش
خوب آقای mambolearn شما حاضرید از سایت ما پشتیبانی کنید . منم قصد دارم تعداد تمپلیت های رایگان رو بالاتر ببرم . تا بیشتر استفاده بشه تا اینکه قالب ها بمونه تو سایت .
اگه مایل بودین برای پشتیبانی خبرم کنید . ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا