سلام به همه دوستان
من ادمین سایت یک شرکت معتبر و رسمی سرمایه گذاری در بورس ایران و جهان و مسئول بخش تحقیق و توسعه هستم.
این سایت در مورد خدمات سرمایه گذاری در بازارهای تجارت الکترونیک ایران و بین الملل فعالیت داره...
در زمینه بخش تحقیق و توسعه و خدمات اینترنتی به یک نفر یا گروه فوق العاده خلاق، باهوش و حرفه ای نیاز داریم.
در زمینه پرداخت حقوق شرکت قرارداد رسمی برای فعالیت انعقاد خواهد کرد. و حداقل پرداخت دستمزد، مبنای قانون کار خواهد بود و حد اکثری وجود ندارد!! و بستگی به کارایی فرد مورد نظر دارد.
اولویت قرار داد :
1- دائم
2- پاره وقت
3- پروژه ای
شرایط مورد نیاز:
1 - تسلط کامل به برنامه نویسی php و در صورت نیاز سایر زمینه ها
2- تسلط کامل و حرفه ای در زمینه طراحی و بنر و تبلیغات اینترنتی
اولویت ها:
1- آشنایی با زبان انگلیسی (بسیار مهم)
2- آشنایی با تجاررت الکترونیک
3- تجربه در بازاریابی و تبلیغات اینترنتی
4- تجربه مدیریت سایت و ارتباط با کاربران و ...
افرادی که واقعا واجد شرایط هستند هر چه سریعتر به این ایمیل رزومه و مشخصات و حداقل 5 نمونه کار ارسال کنند.
[email protected]
شرایط همکاری بسیار خوب خواهد بود اگر واقعا حرفه ای باشید...
امیدوارم کاملا شفاف عرایضم رو منتقل کرده باشم.
من ادمین سایت یک شرکت معتبر و رسمی سرمایه گذاری در بورس ایران و جهان و مسئول بخش تحقیق و توسعه هستم.
این سایت در مورد خدمات سرمایه گذاری در بازارهای تجارت الکترونیک ایران و بین الملل فعالیت داره...
در زمینه بخش تحقیق و توسعه و خدمات اینترنتی به یک نفر یا گروه فوق العاده خلاق، باهوش و حرفه ای نیاز داریم.
در زمینه پرداخت حقوق شرکت قرارداد رسمی برای فعالیت انعقاد خواهد کرد. و حداقل پرداخت دستمزد، مبنای قانون کار خواهد بود و حد اکثری وجود ندارد!! و بستگی به کارایی فرد مورد نظر دارد.
اولویت قرار داد :
1- دائم
2- پاره وقت
3- پروژه ای
شرایط مورد نیاز:
1 - تسلط کامل به برنامه نویسی php و در صورت نیاز سایر زمینه ها
2- تسلط کامل و حرفه ای در زمینه طراحی و بنر و تبلیغات اینترنتی
اولویت ها:
1- آشنایی با زبان انگلیسی (بسیار مهم)
2- آشنایی با تجاررت الکترونیک
3- تجربه در بازاریابی و تبلیغات اینترنتی
4- تجربه مدیریت سایت و ارتباط با کاربران و ...
افرادی که واقعا واجد شرایط هستند هر چه سریعتر به این ایمیل رزومه و مشخصات و حداقل 5 نمونه کار ارسال کنند.
[email protected]
شرایط همکاری بسیار خوب خواهد بود اگر واقعا حرفه ای باشید...
امیدوارم کاملا شفاف عرایضم رو منتقل کرده باشم.
آخرین ویرایش: