mina.azarm
New Member
سلام
لطفا فایل ضمیمه را دریافت کنید و ادامه مثال را ببینید.
حال در ابتدای فایل index.html خود این پارامتر را اضافه کنید.
حال این کد را نیز قبل از تگ </body> قرار دهید.
و در پایان این کد را در بین <body> و </body> قرار دهید:
حال همانطور که می بینید وقتی روی کادر کلیک کرده و موس را می کشیم کادر ما در صفحه حرکت می کند.
حال سوال من این است که فرض کنید من این کادر را کشیدم و به یک قسمت دیگر از صفحه منتقل کردم. حال اگر صفحه را Refresh کنم کادر باز بجای اولیه خود باز می گردد.
درخواست من این است که می توانید این کد را برای من بگونه ای تغییر دهید که وقتی موقعیت مکانی کادر را تغییر دادم آن وضعیت در رایانه توسط فکر کنم setcookie ذخیره بشه و وقتی صفحه دوباره بازخوانی شد با getcookie فراخوانده بشه و به جای اولیه خود بازنگردد.
لطف کنید کد تصحیح شده را به من بدهید.
ممنون
لطفا فایل ضمیمه را دریافت کنید و ادامه مثال را ببینید.
حال در ابتدای فایل index.html خود این پارامتر را اضافه کنید.
کد:
<script type="text/javascript" src="dragdrop.js"></script>
حال این کد را نیز قبل از تگ </body> قرار دهید.
کد:
<script type="text/javascript">
<!--
SET_DHTML("Content1", "Content2", "Content3", "Content4", "Content5", "Content6", "Content7");
//-->
</script>
و در پایان این کد را در بین <body> و </body> قرار دهید:
کد:
<div valign="right" id="Content1" style="position:relative;">
<table border="1" width="43%" bgcolor="#808000" height="123">
<tr>
<td> </td>
</tr>
</table>
</div>
حال همانطور که می بینید وقتی روی کادر کلیک کرده و موس را می کشیم کادر ما در صفحه حرکت می کند.
حال سوال من این است که فرض کنید من این کادر را کشیدم و به یک قسمت دیگر از صفحه منتقل کردم. حال اگر صفحه را Refresh کنم کادر باز بجای اولیه خود باز می گردد.
درخواست من این است که می توانید این کد را برای من بگونه ای تغییر دهید که وقتی موقعیت مکانی کادر را تغییر دادم آن وضعیت در رایانه توسط فکر کنم setcookie ذخیره بشه و وقتی صفحه دوباره بازخوانی شد با getcookie فراخوانده بشه و به جای اولیه خود بازنگردد.
لطف کنید کد تصحیح شده را به من بدهید.
ممنون