فیلم های آموزشی udk

michelangelo

Well-Known Member
موتور بازی سازی UDK با تمام امکانات از اینترنت به طور رایگان قابل دانلود است (البته توزیع تجاری بازی هایی که با آن ساخته می شود رایگان نیست). فیلم های فوق العاده ای هم برای آموزش کار با این موتور بازی سازی قدرتمند، به طور رایگان در اختیار کاربران است. برای دانلود این فیلم ها به

مراجعه کنید. پیشنهاد می کنم اول این قسمت را دانلود کنید:

فیلم های بخش 3D Buzz Video Tutorials - Using UDK که لینک بالا یکی از قسمت های آن است، به خاطر کسی که آموزش می دهد، بسیار شیرین و جذابند.

michelangelo

Well-Known Member
فیلم هایی که در پست قبل معرفی شده اند همه به زبان انگلیسی هستند و متوجه شدن جملات انگلیسی برای همه آسان نیست.
خوشبختانه اغلب این فیلم ها دارای زیر نویس هستند. برای مشاهدۀ زیر نویس هنگام پخش فیلم در

به قسمت Subtitles مراجعه کنید و زیرنویس ها را دانلود کنید. بعد، هر فایل زیر نویس را دقیقا کنار فیلم مربوط به آن قرار بدهید و فیلم را با نرم افزار KMPlayer یا GOM Player اجرا کنید تا زیر نویس ها هم نمایش داده بشوند.

خود من این زیر نویس ها را امتحان کرده ام و با مشکلی مواجه نشدم به جز این که GOM Player صدای فیلم را به درستی پخش نمی کرد.
با وجود زیر نویس ترجمۀ فیلم ها به زبان فارسی آسان تر است.

در ضمن می توانید نرم افزار Aegisub را برای کار با زیر نویس ها از اینترنت دانلود کنید تا کارهای تخصصی تر مثل ترکیب زیرنویس با فیلم و... را انجام بدهید.

felix

Member
با تشکر از دوست خوبم ببخشید منبع دیگه ای هم اگه کسی داره بزار لطفا

felix

Member
میشه واضح تر بگید

این آموزش ها خیلی خوبه اما برای طراحی مپ و اضافات آن اما من میخوام بدوننم مثلا چطور یه پکیج بسازم اسلحه چطور بدم دست کاراکتر و ... یا خود کاراکتر و چطور عوض کنم
فکر کنم با برنامه نویسی آنریل اسکریپت باشه اما آموزش او ن رو میخوام کسی داره :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا