فیلد کرکره ای و بانک اطلاعاتی

majid65

New Member
سلام .
درون یک فرم دو عدد فیلد کرکره ای دارم ( از همونایی که کنارش یه فلش هست و با کلیک لیستی باز میشه ) زمانی که گزینه ای از فیلد شماره یک انتخاب میکنم متناسب با انتخابم از بانک اطلاعاتی (mysql) چند مقدار دریافت میشه و در فیلد شماره 2 لیست میشه .
کلا چطوریه ؟ بلد نیستم اگه کلا الگوریتم اینکار طور دیگریست بگویید چون تجربه اینکار رو هم ندارم . متشکرم .

راستی : گشتم یه مورد شبیه سوالم پیدا کرده بودم اونم سوال کنندش اینقدر قضیه رو پیچیده کرد که کسی پاسخ نداده بود .

Milad

Well-Known Member
اگه گزینه ها کم هستند ، جاوا اسکریپت یا Jquery اگر زیاد هستند با استفاده از Ajax چک میکنی مثلا اگر تغییر توی drop down افتاد مقدارش رو میریزی تو یه متغیر ارسال میکنی به سرور و فیلد های زیر مجموعه ش رو میگیری و یه پردازش کوچیک و میریزی تو drop down دوم .

باید یکسری اطلاعات اولیه داشته باشی ، حالا دوستان احتمالا کاملتر راهنماییت میکنند .

majid65

New Member
اول اینکه عزیزم خیلی ممنون .
دوم اینکه عزیزم همه میدونند موقع ماهی گیری طعمه رو میزارند سر قلاب بعد قلاب میندازند تو آب .
سوم اینکه عزیزم بگو اینایی که تو میدونی و من هم میدونستم رو چطوری باید انجام بدم .
چهارم اینکه عزیزم چطوری وقتی تغییر میکنه متوجه بشم ( با چه کدی ) که بعد بریزم تو متغیبر(با چه کدی ) - همون جاوا رو لطف کنید مقدارش هم زیاد نیست.
پنجم عزیزم اینکه بازم ممنون که حداقل شما یه پاسخی دادید .

Milad

Well-Known Member
فعلا که وقت ندارم ، فرصت شد یک نمونه مینوییسیم !

بهتره پیرامون جاوا اسکریپت هم مطالعه کنید . :wink:

کد:
<SELECT name="dropdown" onChange = myfunction()>

myfunction(){
var a =  document.getElementsByName('dropdown').value
}
بعدشم که با Ajax میفرستید و ...

majid65

New Member
آقا اینبار بسیار متشکرم توانستم به مقادیر لیست دسترسی پیدا کنم .توصیه شما رو هم گوش کردم . اما Ajax بلد نیستم و در حال حاظر زمان کافی برای مطالعه اون رو ندارم .
یه پیشنهاد بدید : وقتی یک گزینه از فیلد اولی انتخاب می کنم برای نشان دادن زیر مجموعه هایش در فیلد دوم باید صفحه یکبار بره و دوباره بیاد به قول دوستان رفرش بشه . نمیخوام اینطوری بشه باید چه کنم ؟؟؟
تو جوملا موقع ارسال مطلب بخش و مجموعه داره که باید انتخاب بشه من منظورم همونه .

Milad

Well-Known Member
برای اینکه فیلد ها رو بدون رفرش از دیتابیس بگیرید باید از Ajax استفاده کنید ، حالا اگر Ajax بلد نیستید از توابع ایجکس Jquery استفاده کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا