فيلد يوزر & پسورد

isaac7

Member
من بلاخاره تونستنم ياد بگيرم چطور ميشه به ديتا بيس Acsess اتصال پيدا كرد فقط يك سوال دارم از دوستن اميدوارم كه راهنمايي كنيد :

مي خوام بدونم كه چطور مي تونم چندين user id & password درست كنم كه هركس كه user id & password خودش رو وارد مي كنه به صحفه اي بره كه اطلاعات مربوط به اسم كاربريش اونجا نوشته شده و اينكه بهش امكان اديت كردن اطلاعات رو بدم يا نه ؟

خيلي ممنون

amirlol

Well-Known Member
سلام :
دقيقآ بگو چه اطلاعاتي رو بايد شخص تغيير بده و با چه امكاناتي تا برات بزارم همينجا

isaac7

Member
مثلا

نام

نام خانوادگي

نام پدر

پست الكترونيك

شماره تلفن

يك شماره كاربري تابت هم مي خوام هركس داشته باشه

ممنون مي شم آموزش بدين كه چطور اين كار مي كنيد و خودم چطور مي تونم فيلدها شو كم زياد كنم

masood_y

Member
با ساخت یک DB و استفاده از زبان برنامه نويسي Active server page براحتی می تونی این کار رو انجام بدی.
شما خودت استارت کار رو بزن و هر جا مشکل داشتی مطرح کن در خدمتيم.

isaac7

Member
آقا من به اين خيلي احتاج دارم خواهشا يكي كمك كنه ( جبران مي كنم :) )

دوست عزیز بزرگترین ظلمی که کسی میتونه در حق شما بکنه اینه که این کد رو برای شما بنویسه!
ترحم بر شما همونقدر احمغانه است که مثلا پدری از روی ترحم مشقهای بچه کلاس اولیش رو بنویسه!!
این عمل اونقدر ساده است که حد نداره ولی روز اول اونقدر سخته که حد نداره!!!در هر صورت........

masood_y

Member
آقا حداقل یه حرکت کوچیک بکن، اینطوری بیشتر بهت حال میده ها ...

armin3d

New Member
نيمي از جوابت!

کد:
sql="Select * from yourtablename where username='"&request("username")&"' and password='"request("password")&"';"

بقيه اش ديگه با خودت است.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا