فونت نستعليق براي فارسي نويس مريم؟

اول از هر چيز فاجعه ي بم رو به همه تسليت ميگم و از پيشگاه خداوند براي رفتگان آمرزش و بازماندگان صبر طلب ميكنم....بعدش اينكه من چند جا ديدم كه از فونت نستعليق در فارسي نويس مريم استفاده ميكردن....اما من هرچي گشتم همچين فونتي پيدا نكردم...كسي مي دونه از كجا ميشهفونت نستعليق براي فارسي نويس مريمدانلود كرد؟اگر برنامه ي ديگري هم سراغ داريد كه بشه باهاش نستعليق نوشت يه دنيا سپاسگزار ميشم اگر راهنماييم كنيد...---يا علي---

iwd_admin

Member
براي مريم من فونت نستعليق نديدم. ولي از چليپا ميتونيد استفاده كنيد كه امكانات خوبي داره و كرك شدش هم هست.كلك هم هست كه اونم خوبه.
البته نميتونيد مستقيم ببريد به فتوشاپ به صورت تكست.
برنامه هاي ديگه هم فونت نستعليق دارن ولي خطشون اصلا راضي كننده نيست.

iwd_admin گفت:
براي مريم من فونت نستعليق نديدم. ولي از چليپا ميتونيد استفاده كنيد كه امكانات خوبي داره و كرك شدش هم هست.كلك هم هست كه اونم خوبه.
البته نميتونيد مستقيم ببريد به فتوشاپ به صورت تكست.
برنامه هاي ديگه هم فونت نستعليق دارن ولي خطشون اصلا راضي كننده نيست.
با چليپا بايد چي كار كرد؟من دارم اما فايل هاش با پسوند chlهستند و تو هيچ جا جز خودش باز نميشند...؟؟؟چي كار كنم؟

iwd_admin

Member
نه. مستقيما نميتونيد وارد كنيد به فتوشاپ.(به صورت تكست)
فونتاي نستعليق برنامه هاي ديگه هم به درد نميخوره.
به نظر من بهترين كار اينه كه از نرم افزاراي نستعليق استفاده كنين و نوشتتونو بنويسين و بعد Print screen بگيرين و تو فتوشاپ به صورت image وارد كنين.

h_a_s_co

Member
بهروز جان سلام.
من در يكى از مقالات همين جا (كه يادم نيست) خوندم كه چليپا رو ميشه توى كورل به صورت فونت برد ولى خودم امتحان نكردم. در ضمن اگر ميخواهى اونو تو فتوشاپ ببرى ، اول انتخابش كن بعد كپيش كن بعدش هم تو فتوشاپ Past كن. در اين حالت تو نوشته رو خواهى داشت ولى نه به صورت Text . پس سعى كن نوشتتو با سايز درستى بنويسى كه در هنگام اوردنش توى فتوشاپ به مشكلى بر نخورى!
يكم كه باهاش كار كنى دستت مياد.

اميدوام كه كمكت كنه. موفق باشى. :wink:

aminem

Member
فقط يه مشكل داره اين كار و اونم اينكه سركش هاي ك و گ درست نميفته و يه تيكش حذف ميشه. كسي راه حلي نداره براي اين مشكل؟

gollpesar

Member
behroozferdowsi1382 گفت:
اول از هر چيز فاجعه ي بم رو به همه تسليت ميگم و از پيشگاه خداوند براي رفتگان آمرزش و بازماندگان صبر طلب ميكنم....بعدش اينكه من چند جا ديدم كه از فونت نستعليق در فارسي نويس مريم استفاده ميكردن....اما من هرچي گشتم همچين فونتي پيدا نكردم...كسي مي دونه از كجا ميشهفونت نستعليق براي فارسي نويس مريمدانلود كرد؟اگر برنامه ي ديگري هم سراغ داريد كه بشه باهاش نستعليق نوشت يه دنيا سپاسگزار ميشم اگر راهنماييم كنيد...---يا علي---

حالا انصافا همچين چيزي هست ! يا نه ؟
اگه هستش كه خيلي ممنون مي شيم . چون از كار با چليپا و هي Copy و Paste كردن خسته شديم .
ممنون مي شم - يا علي

gollpesar گفت:
behroozferdowsi1382 گفت:

حالا انصافا همچين چيزي هست ! يا نه ؟
اگه هستش كه خيلي ممنون مي شيم . چون از كار با چليپا و هي Copy و Paste كردن خسته شديم .
ممنون مي شم - يا علي
مخلص همه ي كسايي كه لطف كردن و جواب دادن.....من خودم هم نميدونم كه واقعا هست يا نه؟(فونت نستعليق مريم)...ولي از www.netkadeh.persianblog.com كه پرسيدم به من همچين چيزي گفت.....خودش گفت كه اون نوشته هاي بالاي تاپيك رو با مريم نوشته...

ACTIVE

Active Member
با سلام
البته به نظر منم يه جورايي بشه تو كارل اديتش كرد !!
ولي وقتي تو فتوشاپ پيست ميشه بصورت تكست نمياد !!
ولي ميشه براحتي بصورت آبجكت درآورد !!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
به هر حال اينم جواب شما :
يه كلك رشتيه كوچولو مو چولو لازمه ٬ توجه كنيد به طرح
aminem گفت:
فقط يه مشكل داره اين كار و اونم اينكه سركش هاي ك و گ درست نميفته و يه تيكش حذف ميشه. كسي راه حلي نداره براي اين مشكل؟

[align=center:2fa2ba1d74]
chalipa.gif
[/align:2fa2ba1d74]البته بدون شرحه !! ولي بازم ميگم ؛
پس از نوشتن متنتون يك نقطه ناقابل در بغل نوشته بصورت ذكر شده قرار ميديد و كل نوشته + نقطه رو با درگ كردن انتخاب مي‌كنيد و Ctrl + C رو ميزنين و در محيط فتو شاپ Ctrl + V رو ميزنيد .
در عرضه دو سه تا سوت كار تمومه :wink:
موفق باشيد .

خيلي عالي بود...دستتون درد نكنه...ولي يه چيزي....من هر كاري مي كنم نميشه با چليپا<اللهم>رو نوشت....يه چيز عجيب غريبي در مي اد..مثل اينكه برنامه اش يه مقدار مشكل داره...

rahmani

Member
نستعليق

با سلام.

1- مريم فونت نستعليق نداره و نخواهد داشت ( بطور صحيح ) چون يك سطر نويس است در صورتي كه برنامه براي اينكار بايد بتواند همنشيني حروف را كنترل و تصحيح كند.
2- چليپا نسخه جديد به ai اكسپورت مي‌كند و كپي پيست آن هم بدون مشكل و بدون از دست دادن كيفيت انجام مي‌شود
3-در مورد چليپاي قديمي هم مي‌توانيد به راحتي و با نصب pdf writer و يا روشهاي ديگر يك فايل pdf بسازيد كه در بيشتر نرم افزار‌ها خصوصا فتوشاپ براحتي باز مي‌شود.
4-نرم افزار كلك بسيار خوش خط تر است و زيباتر مي‌نويسد ( خط استاد اخوين )

rahmani گفت:
با سلام.

1- مريم فونت نستعليق نداره و نخواهد داشت ( بطور صحيح ) چون يك سطر نويس است در صورتي كه برنامه براي اينكار بايد بتواند همنشيني حروف را كنترل و تصحيح كند.
2- چليپا نسخه جديد به ai اكسپورت مي‌كند و كپي پيست آن هم بدون مشكل و بدون از دست دادن كيفيت انجام مي‌شود
3-در مورد چليپاي قديمي هم مي‌توانيد به راحتي و با نصب pdf writer و يا روشهاي ديگر يك فايل pdf بسازيد كه در بيشتر نرم افزار‌ها خصوصا فتوشاپ براحتي باز مي‌شود.
4-نرم افزار كلك بسيار خوش خط تر است و زيباتر مي‌نويسد ( خط استاد اخوين )
ممنون از بابت تذكرتان...نسخه ي جديد چليپا را از كجا بايد پيدا كرد؟دانلودي هست يا خريدني؟

bolghani

Member
براي فونت نستعليق شما مي تونيد از چليپا استفاده كنيد همانطوري كه دوستمان ACTIVE گفتند شما مي توانيد با استفاده از كلك رشتي از تكه شدن حروف جلوگيري كنيد و بعد به گزينه فايل رفته روي منوي Export كليك كنيد و فايل را با فرمت BMP ذخيره كنيد سپس داخل فتوشاپ و يا هر برنامه اي مي تونيد باز كنيد و ساده ترين راه هم مي تونيد متن رو كه نوشته Print Screen بزنيد و بعد داخل برنامه اي كه دوست داريد كپي كنيد. ولي اين روش يه بدي كه داري اينه كه كنارهاي متن حاشيه مياندازه.....

mahdi pour

Member
آقا بهروز سلام
تمامي راههاي گفته شده درست است
اما راهي كه كسي بهش اشاره نكرد وشايد هم استفاده نكرده باشد اين است كه :
:idea: شما ميتونيد با ابزار celect در چليپا نوشته را celect كرده سپس كپي گرفته در محيط فتوشاپ Past كنيد .
البته اشكالي كه پيش خواهد آمد اينست كه ابتدا و انتهاي نوشته پاك ميشود كه رفع آنهم آسان است
ميتوانيد در ابتدا و انتهاي نوشته در چليپا دو حرف اضافي مثلا ( آ ) نوشته بعد celect كرده و داخل فتوشاپ ببريد .
در آنجا هم با ابزار عصا رنگ دور يا نقاط آورده شده و حروف اضافي را برش داده متن خود را استفاده كنيد . :oops:

يا حق

براي اينكه سركش ك گ هم بخوره بايد بالا و پايين نوشته مثلا دوتا نقطه بگذاريد و بع اونهارو تو فتوشاپ حذف كنيد.

اقا شرمنده كه من حرف آقا مهدي رو دوباره نوشتم
چون من داشتم صفحه اول رو ميخوندم

از همه ي عزيزاني كه كمكم كردند متشكرم..مشكل رو تا حدودي بر طرف كردم به لطف شما...خدا همه ي شمارا حفظ كند..

جدیدترین ارسال ها

بالا