فونت فارسي

gasedak

Member
با سلام
در مورد نوشتن متن فارسي در دايركتور سوال كرده بودم دوستان دستورش را برام گفتند ومن هم با استفاده از روش گفته شده فونت مورد نظرم را وارد كست كردم ولي وقتي ميخوام متن فارسي بنويسم به جاي حرروف يا كلا علامت سوال تايپ ميشه يا حروف غلط تايپ ميشند. مثلا به جاي ح ، ف تايپ ميكنه لطفا راهنمائيم كنيد.

iman1981

Member
دوست عزیزمون آقای directormx از کرمان قرار بودحدود یک سال پیش یه فیلد با ساپورت فارسی بسازن و لطف کنند در اختیار بقیه قرار بدهند مثل اینکه هنوز آماده نشده.

من خودم تاحالا سعي نكردم اين كار را انجام بدم ولي فكر كنم بشه با يه keyboard xtra وروديهاي صفحه كليدا فيلتر كرد و بعدبه تناسب كد فرستاده شده حرف مورد نظر را در فيلد قرار داد.

آخرین ویرایش:

gasedak

Member
با سلام
ببخشيد كه من تازه واردم اولا چه جوري وروديهاي صفحه كليد رو فيلتر كنم و فيلتر يعني چي ؟
دوما متني كه در ديبا يا يك فارسي ساز ديگه مثلا همون فارسي نويس سي دي سنتر نوشته ميشه وقتي در دايركتور وارد كست ميكنيم متن فارسي در ست اجرا ميشه من اين كارو كردم ولي نميدونم آيا تو بقيه سيستم ها كار ميكنه يا نه.در اين مورد هم لطفا راهنمائيم كنيد.

iman1981

Member
من نفهمیدم مشکل داری با مشکل فارسی موقع تایپ یا با نشون دادن تکست هایی که از قبل وارد شده توی مووی در مورد متن هایی که از قبل وترد شده اگه فونت استفاده شده روی اون سیستم نصب باشه مشکل پیش نمیاد

gasedak

Member
با سلام
در هر دو مورد مشكل دارم پس متني كه قبلا در ديبا تايپ شده ميتونم بدون هيچ مشكلي ايمپورت كنم .در ضمن اين فونتي كه من استفاده كرده ام تو سيستم من نصبه براي اينكه تو بقيه سيستم ها جواب بده بايد اون فونتو وارد كست كنم ؟لطف كنيد در مورد مشكل تايپ فارسي هم راهنمائيم كنيد.ممنون از راهنمايي تون.

iman1981

Member
ببين اگه برنامه ات بصورت install شدني باشه مي توني از خود برنامه هاي اينستال ساز براي نصب فونت استفاده كني اگه هم نيست ميشه با xtra فونت مورد نظر را اينستال كرد روي سيستم مورد نظر (الان يادم نيست تو كدوم xtra بود يا buddyapi بود يا filextra) من اون حالت تست نكردم كه وارد كست كنم يه تحقيق مي كنم ببينم چجورياس.
در مورد تايپ ساختنش كار ميبره منم تاحالا احتياج به تايپ فارسي پيدا نكرده بودم كه روش كار كنم شما تست كردي با فيلد عادي خود دايركتور جواب نداده؟

gasedak

Member
با سلام
بله من تست كردم ولي جواب نداد . لطفا اگه راه حلي پيدا كرديد بي خبرم نذاريد . ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا