فول اسکرین پلیر در وب (اینترنت)

wgolzar

Active Member
باسلام خدمت دوستان به ویژه خبرگان فلش... درخواست کمک
دوستان من یه پلیر ساختم با امکان فول اسکرین و نرمال که وقتی ازش خروجی html میگیرم وقتی بین فول و نرمال سوییچ میکنم یه مشکل پیش میاد و این مشکل فقط زمانی هست که فیلم play نمیشه رخ میده
یعنی اگر فیلم pause باشه بعد فول کنم ، درصفحه فول فیلم رو نشون نمیده و تا دکمه play رو میزنم فیلمو نشون میده و این مشکل تو حالت نرمال رفتن هم هست.:sad:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:green:

akherat

مدیر انجمن
تا من به این مشکل بر نخوردم اما شما میتونی از فریم آخر یه عکس بگیری موقعی که پاز میشه و رو فیلم نمایش بدی تا موقعی که طرف دکمه پلی رو میزنه

wgolzar

Active Member
ممنون ولی من فیلمم فریمی نیست با netstram میخونم ولی فکر کنم بشه راه حل شما رو هم عملی کرد:wink:

wgolzar

Active Member
آقا فقط چطور میشه فیلمی که تو اینترنت گذاشتی پخش بشه و فول اسکرین هم هست ، دکمه ESC رو غیر فعال کنیم تا با اون به حالت نرمال برنگرده؟:wink:

wgolzar

Active Member
اخه مگه میشه نشه.
کل تنظیمات پلیر در حالت فول و نرمال به هم میریزه و وقتی این کلید فشرده میشه هنوز پلیر در حالت فول هست و ...

akherat

مدیر انجمن
دوست من
این مربوط به فلش نیست
قبل از اینکه فرمان فشرده شدن کلید به فلش برسه به بروزر میرسه و واکنش نشون میده
در اصل بروزر فلش رو از فول اسکرین در میاره !

akherat

مدیر انجمن
آقا فقط چطور میشه فیلمی که تو اینترنت گذاشتی پخش بشه و فول اسکرین هم هست ، دکمه ESC رو غیر فعال کنیم تا با اون به حالت نرمال برنگرده؟
دوست عزیز
دقیقا میدونی چی میخوایی؟
من راجع به دکمه esc دارم میحرفم نه درباره اینکه وقتی از فول اسکرین در اومد برگرده سرجای آیتم ها

wgolzar

Active Member
آقا فقط چطور میشه فیلمی که تو اینترنت گذاشتی پخش بشه و فول اسکرین هم هست ، دکمه ESC رو غیر فعال کنیم تا با اون به حالت نرمال برنگرده؟:wink:

سلام
دوست من خب حالا که نمیشه ESC رو غیر فعال کرد .چطور میشه هروقت دکمه ESC فشار داده شد به فلش پیغامی چیزی بده تا ما هم صفحه فلش رو در حالت نرمال قرار بدیم.:wink:

wgolzar

Active Member
سلام.
اقا مشکل حل شد با دستور onResize تشخیص میدم هروقت اندازه صفحه تغییر کرد فانکشن اجرا بشه و هر شکلی بره سر جایش چیده بشه.
در ضمن به قول شما دکمه ESC رو نمیشه غیر فعال کرد.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا