فول اسکرین و نمایش سایت درررر سویش

maskmr85

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من چند تا کار طراحی سی دی مالتی مدیا با مالتی مدیا بیلدر داشتم امکاناتش عالیه ولی بازمممممم به قدرت سویش مکس نمیرسه.از سویش همه جوره میشه به هر عنوانی استفاده کرد....

2تا مشکل غول دارم برای ساخت یه سی دی مالتی مدیا حرفه ای(خواهشمندم کمک کنید)

:1:-چگونه میتونم در سویش رزولوشن صفحه را به عدد مرد نظر تقییر بدیم(مثلا 1024*768)منظورم کد فول اسکرین نیست(اگه با مالتی مدیا بیلدر کار کرده باشید میدونید که خیلی ساده میشه رزولوشن کاربر رو به عدد دلخواه تغییر داد برای حفظ ظاهر صفحه)

:2:- چجوری میتونم در سویش یک صفحه سایت رو نمایش بد(یعنی در خود فایل اجرا بشه نه آدرس بدی بروزر باز کنه)(کامپوننت یا چیزی برای اضافه کردن این امکان به سویش وجود داره؟)

ممنون از همتون

آخرین ویرایش:

maskmr85

New Member
بیشتر از یک هفته از سوال میگزره و سوال تو لیست پر آمار تریناس ولی کسی حتی یک پاسخ هم نداده
مدیر خوان شما نمیتونی کمک کنی؟

massoudn

کاربر فعال
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من چند تا کار طراحی سی دی مالتی مدیا با مالتی مدیا بیلدر داشتم امکاناتش عالیه ولی بازمممممم به قدرت سویش مکس نمیرسه.از سویش همه جوره میشه به هر عنوانی استفاده کرد....

2تا مشکل غول دارم برای ساخت یه سی دی مالتی مدیا حرفه ای(خواهشمندم کمک کنید)

:1:-چگونه میتونم در سویش رزولوشن صفحه را به عدد مرد نظر تقییر بدیم(مثلا 1024*768)منظورم کد فول اسکرین نیست(اگه با مالتی مدیا بیلدر کار کرده باشید میدونید که خیلی ساده میشه رزولوشن کاربر رو به عدد دلخواه تغییر داد برای حفظ ظاهر صفحه)

:2:- چجوری میتونم در سویش یک صفحه سایت رو نمایش بد(یعنی در خود فایل اجرا بشه نه آدرس بدی بروزر باز کنه)(کامپوننت یا چیزی برای اضافه کردن این امکان به سویش وجود داره؟)

ممنون از همتون
سلام،
ابتدا کد:
onSelfEvent (load) {
fscommand("FullScreen",1);
fscommand("AllowScale",0);
}

اکنون شماهم FullScreen رو دارید هم در هر صفحه نمایشی با همان سایزه 1024*768 نمایش می ده،
مطابق فایله پیوست،
موفق و مؤید.

پیوست ها

• Movie Properties....png
    Movie Properties....png
    39.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • FullScreen+AllowScale.png
    FullScreen+AllowScale.png
    5.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • Tarahcd.com-File-20.zip
    2.6 کیلوبایت · بازدیدها: 32
آخرین ویرایش: