فولدر تبلیغاتی !!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا نام تاپیک رو متناسب با موضوع انتخاب کنید. نام تاپیکتون رو ویرایش کردم.

در ضمن این رو باید در قسمت نظرخواهی قرار میدادید نه اینجا.

انتقال - سارا

GFX Master

P.a.y.t.o.n عزیز لطف میکنی اگر این فولدرها رو از جای خاصی گرفتی منبعش رو بگی؟

من احتیاج خیلی فوری به چنین نمونه هایی دارم.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سارا خانوم اینا نمونه کارای خودمه که چاپ نشد به دلایلی! ولی بعدشم تو همین مجید آنلاین آپلود کردم نمی دونم شاید مشکل از سایته ولی شب که رفتم خونه باز می فرستم

GFX Master

Paytone عزیز اینا دقیقا میشه بگی چی بودن؟! فولدر یا پوستر یا ...؟! چون فرم کلیشون زیاد شبیه فولدر نیست!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ماشینه پوستر بود البته واسه پرینت نه چاپ ولی اون دوتای دیگه مال شرکت گلدبیز و یه شرکت نفتی تو دبی هست(البته طرح پشت و روی جلد) اون صندلیام یکی از صفحات یک کاتولوگ فقط یه نمونشو گذاشتم
همشم با فتوشاپ هست فقط اون best design با cinema 4d درست کردم...
ولی اون شرکت نفتیه فولدر بازش هست یعنی هم جلد رو و هم جلد پشت + اون لتی که تا می خوره (همون آرما)
اگه فولدر یا همیچین چیزایی لازم داری (برای ایده گرفتن) اگه خاستی موضوعشو با اندازشو بگو اگه وقت کردم و البته اگه تونستم کمکت می کنم
راستی مدیر انجمن شدنتم تبریک می گم....

Mandana

Active Member
پیتون جان اون صندلیها خیلی جالب شده.اما اون فولدر زیادی ساده نیست؟ابته من بازم موفق نشدم طرح رو در اندازه بزرگ ببینم اما گمونم دوتا تا بیشتر نمی خوره درسته؟

hamid ir

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
پیتون جان اون صندلیها خیلی جالب شده.اما اون فولدر زیادی ساده نیست؟ابته من بازم موفق نشدم طرح رو در اندازه بزرگ ببینم اما گمونم دوتا تا بیشتر نمی خوره درسته؟
موافقم

GFX Master

payton اگر طرح باز و گسترده فولدر بصورت خام داری بذار یعنی بدون طراحی

ممنون میشم.

GFX Master

طرح خام فولدر یعنی یه فولدر رو فرض کن قبل از اینکه کارهای گرافیکی روش انجام بدی بصورت چند تا خط سادس دیگه. یعنی همون طرح اولیه بدون کارهای اضافی.

جدیدترین ارسال ها

بالا