فوری. مشکل در نصب vray بر روی لب تاپ سونی

sina_memar

New Member
سلام به همه دوستان
من روی لب تاپم ویندوز 7 64 بیتی دارم. تنها نسخه 2009 مکس روی اون اکتیو میشه. اما نتونستم vray رو روی اون نصب کنم. این مشکل به لب تاپ برمیگرده یا به ویندوز ؟

چه ورژنی از مکس روی ویندوز 7 نصب میشه ؟ و vray هم با اون سازگاره؟

شما چجوری نصب می کنی یعنی run as adminstor رو زدی یا نه ؟؟/ چون این ها کرک شده با ویندوز مشکل پیدا میکنه
شما اگه با run as adminstor نصب کردی که فکر کنم درست بشه اگه نشد بازم باrun as adminstor نصب کن اونوقت می تونی بری توی سایت اتودسک بعد اونجا کرک گذاشته که ویندوز با مکس مچ بشه اونجا حتما سون اگه نبود با ویستا کرکش رو بگیر بعد برای باز کردن هم همین run as استفا ده کن وی ری رو هم همین طور نصب کن

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام به همه دوستان
من روی لب تاپم ویندوز 7 64 بیتی دارم. تنها نسخه 2009 مکس روی اون اکتیو میشه. اما نتونستم vray رو روی اون نصب کنم. این مشکل به لب تاپ برمیگرده یا به ویندوز ؟

چه ورژنی از مکس روی ویندوز 7 نصب میشه ؟ و vray هم با اون سازگاره؟
با سلام
کارایی که دوستمون گفتنو انجام بدین برای نصب vray هم همون کارو انجام بدین.محدودیتی برا نصب مکس تو ویندوز 64 و 32 بیتی تو xp vista و 7 نیست.الان اگه با vray کار میکنین همون 2009 نصب کنین با vray sp2 برا vray بهترین گزینه فعلا همینه.ولی اگه منتال ری کار میکنین 2011 و 2010 گزینه های بهتری هستن
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا