فوری :تبدیل از pdfبه ورد؟

pami

Member
سلام
من چند تا فایل pdf دارم که وقتی می خوام تبدیا به ورد کنم کلمه های عجیب غریبی میآد و اصلا فارسی هم نیست کانورتور هم نصب کردم بازم همین شکلیه دلیلش چیه؟چی کار باید کنم

unknown_i3oy

Well-Known Member
دوست عزیز کانورت کردن PDF به word فقط با نرم افزارهایی که به OCR معروفند امکان پذیره و معمولاً فارسی رو Support نمیکنن . اگر هم نرم افزاری باشه با ساپورت فارسی خیلی ضعیف عمل میکنه
ولی اگه PDF شما انگلیسی باشه میبینید که این کار به راحتی انجام پذیره ....

AYANDEHSAZ

Member
سلام

شما می تونید از نرم افزار pdf 2 word استفاده کنید که من خودم امتحان کردم و واقعا عالی و بدون مشکل بوده .

موفق باشید :rose:

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

شما می تونید از نرم افزار pdf 2 word استفاده کنید که من خودم امتحان کردم و واقعا عالی و بدون مشکل بوده .

سلام
شما از نرم افزار Pdf to Word برای زبان فارسی استفاده کردید!؟!؟!؟ :shock:

تااونجایی که من یک سال پیش نیاز داشتم, چنین نرم افزاری نبود, من هم سرچ میکنم, اگر چیزی یافتم, اینجا هم میزارم, اما بعید میدونم برای زبان فارسی وجود داشته باشه

pami

Member
سلام
شما از نرم افزار Pdf to Word برای زبان فارسی استفاده کردید!؟!؟!؟ :shock:

تااونجایی که من یک سال پیش نیاز داشتم, چنین نرم افزاری نبود, من هم سرچ میکنم, اگر چیزی یافتم, اینجا هم میزارم, اما بعید میدونم برای زبان فارسی وجود داشته باشه

نه اصلا اینطوری که شما میگید نیست چون دقیقا من از همین نرم افزار استفاده کردم که اصلا فارسی رو نمی پذیره
گویا تلاش من بیهودست جون فعلا در نرم افزارها همچین چیزی نیومده که فارسی رو ساپورت کنه ocr هم قیمتش نجومیه

m0hammad

Member
IRIS Readiris نسخه ME فارسی داره ولی یکم تو بعضی از حروف گیر میکرد شاید نسخه های جدید ترش حل شده باشه. من ورژن 11 دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا