فوري!!!

[MASOUD]

Active Member
در ساخت پرچم ميخوام مرا راهنمايي كنيد پرچم اين شكلي اين رو از توhelp 3dmam9 برداشتم ميشه شما كمك كنيد.

ميخوام اين طوري باد بخوره.

Quick_Start_Tutorial_12_04_03_image016.gif

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
ساخت پرچم که خیلی آسونه!!با cloth یا فلکس, یا reactor هرسه میتونن کمکت کنن تو سایت سرچ کن به احتمال قوی

اموزشش هست اگه نبود با راکتور امتحان کن مشکلی بود با هم حلش میکنیم

اصلا خلاصه راکتور رو میگم:

یه پلن تو نمای فرونت با تعداد فیس 30در 30 ایجاد از مدیفایر reactor cloth رو اعمال بعد از قسمت راکتور ها cloth رو انتخاب کن

تو نمای پرس یکی ایجاد کن تو اددش پلن رو براش انتخاب کن از تنظیمات reactor cloth ورتکس های ثابت شوننده رو انتخاب کن و بعدش fixed ver رو بزن

حالا میتونی تو تنظیمات پایانی که در قسمت راکتور یوتیلیتی هست تنظیمات لازم رو اعمال کنی و preview رو بزن

لازمه بگم تنظیمات کامل اینایی نیست که من گفتم شایدم همش غلطه چون حضور ذهن ندارم بچه های دیگه صحیحشو بهت میگن

موفق باشی

roohollah

Banned
برای پرچم خود مدیفایر cloth بهتره...
1.یک باد (Helpers-> Wind) بزار
2.یک پلن ایجاد کن و مدیفایر رو بهش نصبت بده
3. یک دکمه بالای صفحه هست، بزنش، یک پنجره باز میشه، پلنت رو انتخاب کن و از سمت راست، کلود رو انتخاب کن
4. به زیر تنظیمات کلود برو (روی خود مدیفایر کلیک کن) و جایی که قرار سفت باشه رو انتخاب کن؛ دکمه Group رو بزن، دکمه Drag رو بزن
5.از منوی اصلی، دکمه دوم (...forces) رو بزن و وایندت رو بیار اون طرف...
6.سیمولیت کن...
7.ما رو هم دعا کن...:wink:

[MASOUD]

Active Member
ممنون ميتوني تصويري بزاري من اين طوري بيشتر دعات ميكنم.

[MASOUD]

Active Member
ممنون !!!

ببينم اينها شماره ي ترتيب ندارند.
من قسمت آخرش رو قاطي كردم شماره هاي عكس ها را بزن.

آخرین ویرایش:

[MASOUD]

Active Member
بازم سلام

بالاخره پرچم رو ساختم !:D

يك سوال :cry:اينكه ميخوام پرچم رو كه همين طوري آروم تكون ميخوره رو به صورت انيميشن رندر كنم سزعت انيميشن را چند بزارم

كه همين طوري يواش باد بخوره آخه براي سي دي مولتي مديا لازمش دارم>|<

جدیدترین ارسال ها

بالا