فواید استفاده از ظروف چوبی
چرا باید از ظروف چوبی استفاده کنیم؟ شاید این سوال در ذهن شما و بسیاری از افراد باشد. در پاسخ به این سوال لازم است بگوییم که چوب دارای خواص و فواید بسیار زیادی می باشد. به همین علت استفاده از آن به عنوان ظروف آشپزخانه و یا حتی به عنوان تزئینی بسیارتوصیه می شود.
فواید استفاده از ظروف چوبی شامل:
ظروف چوبی یک عایق بسیار خوب برای گرما و سرما هستند، به طوری که گرما و سرمای داخل ظروف چوبی، به دست شما منتقل نخواهد شد.
ظروف چوبی و حفظ محیط زیست
چوب ماده ای از دل طبیعت است و به همین دلیل ظروف چوبی تجدید پذیر بوده و به راحتی در طبیعت تجزیه و بازیافت می شوند و برخلاف ظروف پلاستیکی آسیبی به طبیعت وارد نکرده و دوستدار محیط زیست می باشد.
زیبایی و جذابیت ظروف چوبی
زیبایی و جذابیت
ظروف چوبی، به دلیل تنوع طرح و رنگ چوب های مختلف بسیار زیاد می باشد، به طوری که در بسیاری از مواقع استفاده از ظروف چوبی جنبه تزئینی خواهد داشت.
استفاده از ظروف چوبی به دلیل طبیعی بودن آن، تداعی کننده حس طبیعت و شادابی و باعث ایجاد انرژی و حس خوب در مصرف کننده خواهد بود.
حفظ عطر و طعم غذا در ظروف چوبی
تاثیر ظروف چوبی بر طعم غذا بی اثر بوده و ظروف چوبی به خوبی عطر و طعم غذا را حفظ می کند و برخلاف ظروف فلزی، باعث تغییر طعم غذا نخواهند شد.
مزایای سلامتی استفاده از ظروف چوبی بسیار زیاد و مثبت می باشد. ظروف چوبی برخلاف ظروف پلاستیکی، مواد شیمیایی و سمی را به غذا و انسان منتقل نخواهد کرد. از طرف دیگر، چوب باکتری و میکروب های کمتری را در خود نگه می دارد و احتمال انتقال باکتری از ظروف چوبی به انسان در اثر مصرف غذا در آن، بسیار کمتر خواهد بود.
نگهداری و شستشوی
ظروف چوبی بسیار ساده و راحت بوده و به راحتی خراب نمی شوند.