فلش و خروجيهايش

mehdi58

Member
وقتي انيميشني در فلش ساخته ميشه
ما مي تونيم قبل از ذخيره سازي اون در قسمت publish setting خصوصيات مختلفي از قبيل gifو quick time و ...... بدهيم .
حالا سوال من اين است كه پس از ذخيره سازي اين فايل ما فقط يك فايل fla و swf داريم و خبري از فايلهايي با فرمت mov و gif و ... نيست !!!!!!
به نظر شما آيا فايلي با اين فرمتها ساخته ميشه و يا خير ؟
در صورتيكه ساخته ميشه در كجا قرار ميگيره ؟
و يا اصلا من به طور كامل در اشتباه هستم .
لطفا خيلي سريع كمك كنيد .
متشكرم .

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیز

اگر فایل Flash شما به صورت فریم بندی باشد می توانید خروجی آن را به صورت یک فیلم با فرمتهایی که فرمودید درست کنید. تنها کافی است در همان پنجره Publish Settings گزینه مربوط به هر فرمتی را که خواسته اید فعال کنید و در قسمت مربوط به خودش آن را پیکربندی کنید. در این حالت شما می توانید خروجی مورد نظر خود را بیابید.

این گونه فایلها معمولاً در همان شاخه ای که فایل SWF ایجاد می شود قرار دارند اما شما می توانید باز در همان پنجره Publush Settings این مسیرها را نیز تنظیم نمایید.

موفق باشید

armanbm

کاربر VIP
دقيقا
ولي به نظر من بهتره از avi برای فیلم استفاده کنی

Mokhche

Member
فرمايش آقا بابك درسته
اگه مي خواهي publish كني. بايد كليپي كه ساختي فريم به فريم باشه يعني توي يك symbol قرار داده نشده باشه ، اگه كليپي كه ساختي صدا نداره ميتوني با يك روش ، به فرمت هايي كه مي خواهي تبديلش كني :

اول swf كن ، بعد همين فايل swf را تو يك صفحه جديد import كن ،با اين كار همون كليپ به صورت فريم به فريم تو صفحه اصلي قرار ميگيره ، حالا ميتوني يك بار ديگه publish كني و با فرمتي كه مي خواهي ذخيرش كني.

اصلا خودمم نفهميدم چي شد ، به هر حال اينم واسه خودش روشيه ، خواستي امتحان كن.

جدیدترین ارسال ها

بالا