احتیاج دارم به فلش دیسک که سیستم عامل روش نصب بشه و قابلیت بوت شدن داشته باشه البته خیلی عجله دارم
overcrash Active Member Sep 1, 2007 #1 احتیاج دارم به فلش دیسک که سیستم عامل روش نصب بشه و قابلیت بوت شدن داشته باشه البته خیلی عجله دارم
YTERROR Active Member Sep 1, 2007 #2 احتیاج دارم به فلش دیسک که سیستم عامل روش نصب بشه و قابلیت بوت شدن داشته باشه البته خیلی عجله دارم کلیک کنید تا باز شود... kingston با 2 گیگابایت انجام میده قیمتش فکر کنم 70 تومانه
احتیاج دارم به فلش دیسک که سیستم عامل روش نصب بشه و قابلیت بوت شدن داشته باشه البته خیلی عجله دارم کلیک کنید تا باز شود... kingston با 2 گیگابایت انجام میده قیمتش فکر کنم 70 تومانه
overcrash Active Member Sep 1, 2007 #3 میشه لطفا آدرس سایت بهم بدی که مشخصاتش بخونم؟ باهاش کار کردی؟ میخوام رو لپتاپم که ویستا داره، ویندوز xp بیام بالا چجوری روش ویندوز نصب میشه؟ با ویندوز معمولی یا windows portable میخواد؟ ممنون آخرین ویرایش: Sep 1, 2007
میشه لطفا آدرس سایت بهم بدی که مشخصاتش بخونم؟ باهاش کار کردی؟ میخوام رو لپتاپم که ویستا داره، ویندوز xp بیام بالا چجوری روش ویندوز نصب میشه؟ با ویندوز معمولی یا windows portable میخواد؟ ممنون