فلش ايكس ام ال پي اچ پي

سلام خدمت تمامي برو بچ مجيد آنلايني .

خوب من يه سئوال داشتم خيلي برام مهمه چون طراحي سايت چند نفر بسته به اين سئواله :D

من از توي چند تا از سايتهاي وارز يه سري اسكريپت هاي فلش ايكس ام ال پي اچ پي گرفتم كه بسيار بسيار زيباست !

من سئوالم اين بود كه وقتي توي ايكس ام ال ها فارسي مينويسم براي من هيچي نمياره توي فلش ، فلش هم تقريباً 0 هستم ميخواستم توي اين فلش ها فارسي بنويسم
ميخواستم شما راهنماييم كنيد كه چه جوري بتونم توش فارسي بنويسم

چند تا از نموه هاي اونم براتون ميزارم

مثلاً من ميخواستم اينو فارسيش كنم http://www.warez4u.info/2008/07/18/flashden_full_xml_website_v3.html
خواهش ميكنم كمكم كنيد

موفق باشيد ....

BioDread

Banned
با فارسی کانورتور یا فارسی استایل
این دو تا کلاس داینامیک فارسی نویسی هستن!!!

سلام
ببخشيد من در مورد دمو بله ولي يكي دو تا از آدرسهاي دانلود بين اون هفت هشت تا كار ميكنه

در مورد جواب دوست عزيزمون ميخواستم ببينم چه جوري دقيقاً بايد كار كرد
مثلاً يه برنامه فارسي كانورتور دانلود كنم متنمو فارسي بنويسم بعد جا گذاري كنم توي ايكس ام ال ؟

ممنون ميشم كامل توضيح بديد
يعني مثلاً نبايد توي فلشش دست ببرم ؟

BioDread

Banned
من نتونستم دانلود کنم

ببین تو انجمن طرز استفاده از این کلاس ها هست

هر دو این کلاس ها به سبک rtl فارسی میکنن

این دو کلاس برای فارسی نویسی به صورت داینامیک هست!

اما اگه متنت در فایل xml هست دو راه داری!

1- تو انجمن دنبال farsi typer یا farsi convertor بگرد که باید یه متن توش بنویسی بعد دکمه تبدیل رو بزنی که بهت متن تبدیل شده رو میده این متنو در فایل xml بریز

2-یا با استفاده از کلاس های فوق به صورت داینامیک این کار رو بکن و چون زیاد از فلش چیزی نمیدونی پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنی

در مورد راه اول

اگه طرف تو فایل فلش فونت Tahoma رو انتخاب نکرده باشه فونت ها درست دیده نمیشه خودت باید بری tahoma کنی

راستی flash cs4 فارسی رو بدونه مشکل نشون میده فقط اگه متنت پاراگراف نداشته باشه!!!

موفق باشی!

کلاس فارسی استایل رو unknownuser نوشته
کلاس فارسی کانورتور رو after نوشته!

آخرین ویرایش:
با اجازتون من فايل رو آپلود ميكنم روي سايت به شما نشون ميدم شما سورس رو ببينيد بعد منو راهنمايي كنيد
فقط لطف كنيد در صورت امكان براي 15 دقيقه ديگه توي ياهو آنلاين باشيد

با تشكر و ممنون از شما

باشه دوست عزيز ممنون از كمكتون لطفاً هر كسي ديگه كه ميتونه امروز كمكم كنه لطفاً پست بده چون من امروز شديداً واجبه كه اين كاره رو تمومش كنم
دوستان پست بدن من سورس رو بهشون نشون بدم راهنماييم كنن

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا