فلایپ بک آپ

amirhmz2

Member
سلام چند وقتی هست دارم رو یه نرم افزار تازه کار میکنم . اسمش فلایپ بک آپ و همونطور که از اسمش پیداست یه نرم افزاری برای پشتیبانی گیری از اطلاعات رایانه ای است . کارش اینه که از اطلاعات مهم و اساسی ویندوز ، فایل های کاربر و ... پشتیبان تهیه میکنه و بعدا اگه کاربر نیاز داشت اونارو بازگردانی میکنه .

چندتا سوال :
1- چطور میشه بدون اینکه کاربر متوجه بشه چندتا فایل بهrar تبدیل بشن و یه جایی کپی بشن
2- چطور میشه یه فایلی از حالت rar دآید با ارسال دستور توسط MMB

چندتا شات از برنامه :

flip_1.png flip_2.png
flip_3.png flip_4.png

محمدمهدی

Well-Known Member
به Command Line های برنامه Winrar نسخه ی Console آن مراجعه کنید.
راهنمای دستورات و متغیر هایی مثل ReturnValue و Run را از Help ام ام بی مطالعه بفرمایید.

همچنین جناب Silvercover مثال کاملی در این زمینه ساخته اند که با جستجو در انجمن یافت میشد. (اما خداییش خودمم چند باری گشتم)
http://forum.majidonline.com/threads/152791-ساخت-فایل-های-RAR-،-Zip-و-SFX-در-MMB

موفق باشید.

sadeghza

Member
با سلام دوست عزیز پلاگینی به اسم plugy برای zip این کارو می کنه powerdirectory هم کارهایی برای اکسترکت کردن دارد..
zip و unzip رو این پلاگین ها انجام میدن ولی اینکه اگه zip پسورد داشته باشه یه کم ایراد دارن. جناب
Silvercover هم کارهایی انجام داده اند که بگردی توی انجمن هست.

موفق باشی

amirhmz2

Member
به نظر شما چند درصد امکان موفقیت و شکست در ساخت این پروژه وجود دارد ؟
و آیا با ساخت این نرم افزار موافقید ؟

محمدمهدی

Well-Known Member
امکان موفقیت که هست اما بستگی داره موفقیت رو چی در نظر بگیرید.
همچنین بستگی داره دقیقا از چی بخواد فایل پشتیبان تهیه کنه؟ چه مشکلی رو حل کنه؟
آیا واقعا روش بهتری برای پشتیبان گرفتن وجود نداره؟
من خودم معمولا از یه هارد دیگه استفاده می کنم و فقط درایو C رو با ویندوز و دم و دستگاش Image می گیرم.
شما دقیقا کدوم فایل ها رو مهم تلقی می کنید؟
برای مثال من اگر با یه نرم افزار کار کنم شاید دوست داشته بشم که سورس های قبلی من هر چند وقت یه بار پشتیبان گیری بشه که بعضی نرم افزار ها این کار رو می کنند. نرم افزار شما با دستور قبلی کار می کنه یا خودکار فایل هایی که به نظرش مهم بیاد رو بر میداره؟

اگر هوشمندی لازم رو داشته باشه و بی خود سنگین و وقت تلف کن نباشه و همچنین کاری بتونه بکنه که بی ارزه، شاید موفق باشه.

در مورد علت تصمیمتون برای ساخت نرم افزار اگر بیشتر توضیح بدید موافق بودن یا نبودن دوستان بیشتر معلوم میشه. اما با کلیاتی که فعلا می بینم باید بیشتر تامل کرد، مخصوصا با ام ام بی.

جدیدترین ارسال ها

بالا