فري هند . انيميشن

mohsenshahab

Active Member
سلام
حتما شما هم سايتهايي مث ايران كليپ يا كلا انيميشن هايي كه با فري هند ميكشن رو ديدين من هميشه با ديدن اين انيميشنها سوالاتي برام پيش اومده كه ممنون ميشم پاسخ وويدودنزگ
اول اينكه ايا واقعا اين انيميشنها رو با فري هند ميكشن البته من ميدونم كه اينها رو با فلش ميسازن

دوم اينكه اگه با فري هند ميكشن چه جوري اكسپورت ميكنن وبه فلش ميبرن چون اگه بخوان فريم به فرم وارد فلش كنن كه حجمش سر به فلك ميذاره مثلا اينجا رو ببينين http://www.raminrahimi.com/intrfac.htm (به قسمت انيميشن برين) فكر نكنم انيميشنهايي كه تو اين سايت هستن تو خود فلش كشيده شده باشن

سومم اينكه منابعي در اين مورد سراغ ندارين

ببخشين كه طولاني شد

TABASOM

Banned
ویرایش شد به علت بی احترامی

محمودی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdyonline

Active Member
سلام دوستان
تبسم خانم شما نباید این همه ... بگی
حالا ایشون یک سوال داشتن شما هم درست جواب بده اینکه کاری نداره
بای

YTERROR

Active Member
ااااا چرا ادیت کردی بزار ببنیم این خاونم جواب چی دادن

فری هند نیستش پوسر و ..... بیشتر بچه های ایران کلیپ کار می کنند و اگه فلش کار باشی زیاد این مطالب سخت نیست یکم مقالات بیشتر بخونی به نتیجه می رسی

mohsenshahab

Active Member
سلام يعني اين كارهاي اقاي رحيمي هم با پوسر هست ؟
اخه اينا كه سه بعدي نيست كه با پوزر بسازن
اين پوسر همون پوزر خودمونه؟

YTERROR

Active Member
آره همونه اشتباه تایپ کردم البته اگه کارهای بنیامین هم دیده باشی از جمله فال قهوه و .....

اینا رو با یک برنامه های خاصی درست می کنند که اسمشو یادم نیست ولی کار باهاش خیلی آسونه و در نگاه اول بازدید کننده یک سبک پیچیده به نظر میاد ولی برنامه های جانبی خیلی زیاده که با طالاعات کافی می تونی ازشون استفاده کنی

این دوره زمونه 80 درصد اطلاعات 20 درصد عمل می تونه یک فرد رو از خیلیا جلوتر بندازه برنامه های جانبی فلش و .... رو یکم بیسشتر بشناسید فکر کنم کمک زیادی باشه

mohsenshahab

Active Member
سلام ممنون ميشم اگه اسم اين برنامه رو يادت اومد بهم بگي از مطالبت هم ممنون

SH_ZAHRA

Member
بخشید ممکنه با فری هند سه بعدی سازی کنیم

مثلا فرض کنیم نمای روبه روی دیوار یه اتاق را داریم بعد نمای ضلع کناری و نمای گوشه ی این دو دیوار چطوری می تونی اینو متحرک کنیم که ببیننده فکر کنه ما داریم توی دو ضلع از اتاق چرخ می زنیم یا نگاه میکنیم؟

YTERROR

Active Member
والا برای متحرک سازی برنامه هایی خیلی زیادی هستند که تا جایی که من کار کردم به نظرم فری هند برای این کار مناسب نباشه یا حداقل من زیاد خوشم نیومده و برای این کار میشه از برنامه هایی دیگری استفاده کرد

mohsenshahab

Active Member
خب اگه معرفی کنی خیلی خوب میشه یا لا اقل اگه یه لینک بدی بازم خوب میشه

mamali132002

Active Member
ببخشید فوضولی میکنم ولی همه کارها رو با flash انجام میدن ... من از نزدیک کارهای خیلی ها رو دیدم. شما چیه تقاشی ها براتون عجیبه که میگید با free hand میسازن ؟ بابا خود فلشم خیلی قویه .

mohsenshahab

Active Member
سلام مملی جون
بابا دمت گرم زودتر به داد من میرسیدی خب من همینو میخواستم اخه خود فلش که ابزار رسم خیلی قوی نداره مثلا تو به ereaser فلش نگا کن اصلا نمیتونه خوب پاک کنه یا ابزار رنگ امیزیش هم همینطور
یه سوال دیگه یکی از بچه ها گفت که اینارو با پوزر میسازن.مگه پوزر مال مدل سازی یا کلا کارای سه بعدی نیست

mamali132002

Active Member
mohsenshahab جا این کلیپ هایی که میبینی براش رو در حالت خیلی smooth میزارن و برای همین خطا یه جا کلفت و یه جا باریک میشه . ولی من فقط روش ساخت این کلیپ ها رو میدونم .. ولی برای کار حرفه ای مسلم هست که illustrator خیلی قوی تره.

Payam30

Active Member
والا به نظر من این قسمت رو جمع کنید. رو یه هم 4 تا آموزش درست و حسابی ندیدم. اتاق چت اینجا

mohsenshahab

Active Member
سلام
میشه بگی چرا با مزم؟؟؟:shock:
خداییش ببینین تاریخ سوال من مال کی بوده اونوقت من هنوز به جوابم نرسیدم:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا