با سلام خدمت دوستان
باید عرض کنم که بنده قصد فروش 2000 مگابایت هاست لینوکس رو دارم و امکانات هاست هم در سایت شبکه فناوری و اطلاعات سایه موجود هست.(www.prohosting.ir ) و امکاناتی همچون باز بودن پورت 2086 و امکان استفاده از Whm .
30 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
اکانت Sub Domain نامحدود
اکانت ایمیل نامحدود
اکانت FTP نامحدود
بانک اطلاعاتی نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
به روز رسانی کلیه نرم افزار های سرور به صورت هفتگی.
پشتیبانی 24 ساعته شما جهت رفع مشکلات احتمالی (حتی در ایام تعطیل).
فعال سازی سفارش شما در کمتر از 1 ساعت (در هر زمان از شبانه روز).
راه اندازی مجدد هاست ، در صورتی که بخواهید هاست خود را حذف و مجددا راه اندازی نمایید (رایگان).
پشتیبان گیری از اطلاعات شما به صورت FTP Backup بر روی سرور دیگر : هر 10 گیگابایت 15000 تومان.
متصل کردن دامنه دیگر به وب سایت شما: هر عدد 1000 تومان ، قیمت به صورت نامحدود : 10000 تومان.
نصب و راه اندازی CMS های عمومی بر روی هاست شما : هر سرویس 8000 تومان.
دارای پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته و به صورت آنلاین و خدمات فنی متفاوت میباشد. کلیه سرور های ما از نظر نرم افزار و سخت افزار از آخرین تکنولوژی روز بهره مند میباشند.
مجموعه های بر روی قویترین و پرسرعت ترین سرورهای مستقر در دیتاسنتر های هلند ، آمریکا ، کانادا نصب و راه اندازی شده که با مستندات کامل و آنلاین می باشند. پشتیبانی سرویس ها از طریق ایمیل ، Chat ، SMS ، تلفن (خط ثابت و همراه ) حتی در ایام تعطیل امکان پذیر است.
دوستان به این پست توجه کنید که مدیر این هاست دادن البته توی یک فورم دیگه که یک خریدار اطلعات خواسته بودن و ایشان هم محبت کردن و اطلعاتی دادن
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
و عرض کنم با این قیمت هیچ جا پیدا نمیکنید ، من چون توی یک مسابقه این فضا رو برنده شدم و نیازی ندارم میخوا بفروشم قبلا هم گزاشتم برای فروش ولی کسی نخرید دیگه الان قیمتی گفتم که هر کس نیاز داشته باشه نمیتونه ازش بگذره . و بگم که این فضا رو در فروم لیون کامپیوتر بردم و میتوند در اونجا چک کنید که دروغ میگم یا نه .
با تشکر
باید عرض کنم که بنده قصد فروش 2000 مگابایت هاست لینوکس رو دارم و امکانات هاست هم در سایت شبکه فناوری و اطلاعات سایه موجود هست.(www.prohosting.ir ) و امکاناتی همچون باز بودن پورت 2086 و امکان استفاده از Whm .
30 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
اکانت Sub Domain نامحدود
اکانت ایمیل نامحدود
اکانت FTP نامحدود
بانک اطلاعاتی نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
به روز رسانی کلیه نرم افزار های سرور به صورت هفتگی.
پشتیبانی 24 ساعته شما جهت رفع مشکلات احتمالی (حتی در ایام تعطیل).
فعال سازی سفارش شما در کمتر از 1 ساعت (در هر زمان از شبانه روز).
راه اندازی مجدد هاست ، در صورتی که بخواهید هاست خود را حذف و مجددا راه اندازی نمایید (رایگان).
پشتیبان گیری از اطلاعات شما به صورت FTP Backup بر روی سرور دیگر : هر 10 گیگابایت 15000 تومان.
متصل کردن دامنه دیگر به وب سایت شما: هر عدد 1000 تومان ، قیمت به صورت نامحدود : 10000 تومان.
نصب و راه اندازی CMS های عمومی بر روی هاست شما : هر سرویس 8000 تومان.
دارای پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته و به صورت آنلاین و خدمات فنی متفاوت میباشد. کلیه سرور های ما از نظر نرم افزار و سخت افزار از آخرین تکنولوژی روز بهره مند میباشند.
مجموعه های بر روی قویترین و پرسرعت ترین سرورهای مستقر در دیتاسنتر های هلند ، آمریکا ، کانادا نصب و راه اندازی شده که با مستندات کامل و آنلاین می باشند. پشتیبانی سرویس ها از طریق ایمیل ، Chat ، SMS ، تلفن (خط ثابت و همراه ) حتی در ایام تعطیل امکان پذیر است.
دوستان به این پست توجه کنید که مدیر این هاست دادن البته توی یک فورم دیگه که یک خریدار اطلعات خواسته بودن و ایشان هم محبت کردن و اطلعاتی دادن
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من مدیر Prohosting هستم. باید ببخشید اینجا رو دیر دیدم.
این دوست ما همون طور که گفتن این هاستو در مسابقه برنده شده اند.
مهم نیست قیمت فروش ما چقدره؟ هر قیمتی که گفتند میتونن بفروشن و ما پشتیبانی کامل شما رو به عهده میگیریم. لازم به ذکره اگر کل 2 گیگابات رو خریداری کنین ، امکان ریسیلر بودن هم به شما تعلق میگیره.
کلیه امکانات هم نامحدود و لیستش تو سایت هست.
اگر سوالی بود با info [at] prohosting.ir تماس بگیرید. من وقت نمیکنم سر بزنم به همه جا
جناب iriali اگر کوتاهی در تایید شما کردیم ببخشید. اگر جایی نیاز بود که ما وارد صحبت بشیم به من ایمیل بزنین انجام وظیفه میشه.
آقای irancms از این که مشکلی پیش اومد این وسط من رو ببخشید. خرید شما یک ساله هست و میتونید با ما تماس بگیرید در این مورد و اگه سوالی دارید. در مورد حواله زدن مبلغ و ... با این دوست عزیزمون تماس بگیرید.
موفق و پیروز باشید.
جاوید باقرزاده
www.Prohosting.ir
و عرض کنم با این قیمت هیچ جا پیدا نمیکنید ، من چون توی یک مسابقه این فضا رو برنده شدم و نیازی ندارم میخوا بفروشم قبلا هم گزاشتم برای فروش ولی کسی نخرید دیگه الان قیمتی گفتم که هر کس نیاز داشته باشه نمیتونه ازش بگذره . و بگم که این فضا رو در فروم لیون کامپیوتر بردم و میتوند در اونجا چک کنید که دروغ میگم یا نه .
با تشکر