فروش 100میلیون دلاری انیمیشن ایرانی!

ahura3d

Active Member
فروش 10میلیون دلاری انیمیشن ایرانی!

سلام. این روزنامه ها رو بخونید لطفا و تیزر این انیمیشن رو هم ببینید لطفا. و به من بگید انیمیشن در این حد بسازم حداقل یک میلیون دلار مشتری پیدا میکنم؟
:shock:
لینک نمونه کار http://uploadboy.com/mr1o2owkiclw.html
اینم صفحه ای که دانلود کردم ویدئو
http://www.ariaco.net/fa/index.php/...26-31/2012-10-01-13-31-06/2012-10-02-14-08-39
راسته یا دروغه این خبر؟
16219983621990720341.jpg

88158780827513300904.jpg

00305338591939390227.jpg

به قرآن من هم میتونم در این حد با چند نفر شروع به ساخت کنم. اگر راسته به ما بگید شروع کنیم!:cool::green::) هر کس پایه هست بسم الله

آخرین ویرایش:

reza_1001

Well-Known Member
رو لینک سایتشون نبود..از فیسبوکشون دیدم...

کلا تولید اینجور پروژهای بزرگی به جز مسائل تکنیکی و مالی....
اراده عظیمی رو میطلبه....چون در طول کار انواع و اقسام مشکلات ظاهر میشن....که طاقت فرساست...:-<

اینجوری نیست که اگه ما تکنیک ساخت یه چیزی رو بلد باشیم پس حتما میتونیم مثل همون کار رو بسازیم...

در کل همه چیزش خوب بود....به غیر از انیمیشن و مدلها و تکسچرها و ... کلا گرافیکش و انیمیتش منو یاد بازیهای پلی استیشن 2 انداخت....:green:
خصوصا بازی پرنس پرشیا که فکر کنم خیلی واسشون الهام بخش بوده....

اما فقط خود تلاششون شایسته قدردانی هست.....:clap:

راستی نمیدونستم بجنورد قطب انیمیشن ایرانه....:)

ahura3d

Active Member
رو لینک سایتشون نبود..از فیسبوکشون دیدم...

کلا تولید اینجور پروژهای بزرگی به جز مسائل تکنیکی و مالی....
اراده عظیمی رو میطلبه....چون در طول کار انواع و اقسام مشکلات ظاهر میشن....که طاقت فرساست...:-<

اینجوری نیست که اگه ما تکنیک ساخت یه چیزی رو بلد باشیم پس حتما میتونیم مثل همون کار رو بسازیم...

در کلهمه چیزش خوب بود....به غیر از انیمیشن و مدلها و تکسچرها و ... کلا گرافیکش و انیمیتش منو یاد بازیهای پلی استیشن 2 انداخت....:green:
خصوصا بازی پرنس پرشیا که فکر کنم خیلی واسشون الهام بخش بوده....

اما فقط خود تلاششون شایسته قدردانی هست.....:clap:

راستی نمیدونستم بجنورد قطب انیمیشن ایرانه....:)
در مورد سادگی با شما موافقم. prince of persia هم که گفتید درسته خیلی شبیه به اون هست. ولی ایشون لرستانی هستند به فامیلی ایشون دقت کنید (دالوند) اسمشون هست.
لینک دانلود برای کسانی که نتونستند دانلود کنند http://uploadboy.com/mr1o2owkiclw.html

intel_amd

Active Member
به نظر منم کار ضعیفیه و اون صحبتهائی که تو مصاحبه گفتن بیشتر جنبه گول مالیدن سر افرادی داره که با فن آشنا نیستن تا بتونن خودشونو بزرگ جلوه بدن
اما به هر حال از طریق روابطی که داشتن , تونستن پخش و توزیع خوبی داشته باشن و خوب بفروشن

ahura3d

Active Member
به نظر منم کار ضعیفیه و اون صحبتهائی که تو مصاحبه گفتن بیشتر جنبه گول مالیدن سر افرادی داره که با فن آشنا نیستن تا بتونن خودشونو بزرگ جلوه بدن
اما به هر حال از طریق روابطی که داشتن , تونستن پخش و توزیع خوبی داشته باشن و خوب بفروشن
حالا بحث اینجاست که چنین انیمیشنی حداقل یک میلیون دلار در کل جهان فروش میکنه یا نه؟ امیدوارم یکی مارو راهنمایی کنه

intel_amd

Active Member
1 میلیون یا 100 میلیون دلار بالاخره؟
100 میلیون دلار دور از ذهنه چون برای رسیدن به مبلغ 100 میلیون دلار یعنی حداقل فروش 20 میلیون نسخه از این انیمیشن به مبلغ دونه ای 5 دلار . یا فروش 10 میلیون نسخه به مبلغ دونه ای 10 دلار
دونه ای بیشتر از 10 دلار هم کسی نمیخره قیمت معمول رو همون دونه ای 5 دلار هست
دونه ای 5 دلار یعنی توی ایران دونه ای 15 هزار تومن بری dvd این انیمیشن بخری . دونه ای 10 دلار یعنی 30 هزار تومن بدی dvd این انیمیشن بخری

تعداد فروش خوب همچین انیمیشنی در سطح کل کشور ایران حدود 20 هزار نسخس . تعداد فروش استثنائی همچین انیمیشنی در سطح کل کشور ایران نهایتا 40 هزار نسخس
برای 10 تا کشور هم صادر کرده باشن و اونها هم همین قدر خریده باشن که 100% بعیده از کشور خود اون محصول بیشتر بخرن نهایتن میشه 10 تا 40 هزار نسخه دیگه یعنی 440 هزار نسخه کلا . که باز هم با 10-20 میلیون نسخه فاصله نجومی داره !

اگر هم 1 میلیون دلار فروخته باشه یعنی حداقل باید 1 میلیون نسخه با قیمت دونه ای 10 دلار فروخته باشه که بازهم منطقی نیست

این قیمتی که مینویسن معمولا الکی هست که برا خودشون کلاس بذارن برای کارای بعدیشون و ....

این محصول منکه دستم تو کاره میدونم خیلی بفروشه تو ایران و سنگ تموم بذاره تهایتا 40 هزار نسخه دونه ای 15 تومن تو نمایشگاها و این ور اون وره .... که میشه به عبارتی 600 میلیون تومان برابر با 200 هزار دلار

ahura3d

Active Member
1 میلیون یا 100 میلیون دلار بالاخره؟
100 میلیون دلار دور از ذهنه چون برای رسیدن به مبلغ 100 میلیون دلار یعنی حداقل فروش 20 میلیون نسخه از این انیمیشن به مبلغ دونه ای 5 دلار . یا فروش 10 میلیون نسخه به مبلغ دونه ای 10 دلار
دونه ای بیشتر از 10 دلار هم کسی نمیخره قیمت معمول رو همون دونه ای 5 دلار هست
دونه ای 5 دلار یعنی توی ایران دونه ای 15 هزار تومن بری dvd این انیمیشن بخری . دونه ای 10 دلار یعنی 30 هزار تومن بدی dvd این انیمیشن بخری

تعداد فروش خوب همچین انیمیشنی در سطح کل کشور ایران حدود 20 هزار نسخس . تعداد فروش استثنائی همچین انیمیشنی در سطح کل کشور ایران نهایتا 40 هزار نسخس
برای 10 تا کشور هم صادر کرده باشن و اونها هم همین قدر خریده باشن که 100% بعیده از کشور خود اون محصول بیشتر بخرن نهایتن میشه 10 تا 40 هزار نسخه دیگه یعنی 440 هزار نسخه کلا . که باز هم با 10-20 میلیون نسخه فاصله نجومی داره !

اگر هم 1 میلیون دلار فروخته باشه یعنی حداقل باید 1 میلیون نسخه با قیمت دونه ای 10 دلار فروخته باشه که بازهم منطقی نیست

این قیمتی که مینویسن معمولا الکی هست که برا خودشون کلاس بذارن برای کارای بعدیشون و ....

این محصول منکه دستم تو کاره میدونم خیلی بفروشه تو ایران و سنگ تموم بذاره تهایتا 40 هزار نسخه دونه ای 15 تومن تو نمایشگاها و این ور اون وره .... که میشه به عبارتی 600 میلیون تومان برابر با 200 هزار دلار
بابت عدد باید بگم شرمنده ، من اول به اشتباه زدم 100 ولی بعد ویرایش کردم و 10 میلیون دلار رو زدم که انجمن تاییدش نکرد . در اصل ده میلیون دلار گفته بودن

geo_vahid

Member
اگه من یک همچین فروشی داشتم بدو بدو انیمیشن جدیدی می ساختم در حالی که خودشون تو مصاحبه گفتن که ما در ابتدا منتظر بازگشت اصل سرمایه بودیم ولی به اصرار آقای x شروع به ساخت رستم و اسفندیار کردیم. البته امیدوارم چنین اتفاقی افتاده باشه چون تنها چیزی که یک هنر یا صنعت رو رشد میده درآمد زایی اون هستش. به هر حال اگه انیمیشن هایی مثل داستان اسباب بازی رو دیده باشیم در طول سالهایی که ورژن های مختلف اون ساخته شده کیفیت اون بسیار بالا رفته ولی تو ایران اولین کار ساخته میشه و بعدش هم شرکت ورشکسته میشه و این تجربه رو یکی دیگه امتحان میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا