فروش چند دامین و سایت دانلود فونت با قالب شخصی سازی شده

Aacrobat.96

New Member
با سلام و عرض خسته نباشید!
دوستان به شدت نیاز مالی دارم. یک سایت دانلود فونت دارم که حدودا یک ماه از افتتاحش میگذره. 6 7 تا فونت هم برای دانلود گذاشتم.بخاطر مشکلاتم نشد بروزش کنم. هاست دانلود 10 گیگابایتی داره. که به صورت ماهانه هستش.از شرکت میهن وب هاست. 1 گیگابایت هاست داره که دوره اش مرداد ماه تموم میشه. اونم از شرکت میهن وب هاست. هاستش هم روی سرور هایی با هارد های ssd هستش که سرعتش 5 برابر بیشتر میشه!!
آدرس: www.Fonti.ir
دامنه بسیار خوب و به یاد ماندنی داره که مربوط به موضوع سایت هم هست.
با توجه به وقتی که برای شخصی سازی قالبش گذاشتم و هاستش، قیمت پایه برای فروش: 100 هزار تومن هستش. که در صورتی که زود بهم پیام بدید تا 80 هم پائین میام.
فقط خیلی نیاز دارم دوستان.
چند تا دامنه هم دارم.
25 هزار تومن => www.Vgraphic.ir (وی گرافیک.آی آر) خوراک سایت دانلود گرافیک و از اینجور چیزا
20 هزار تومن => www.newbies.ir (نیوبیز.آی آر) خوراک سایت های اموزشی باتوجه به معنی دامنه (تازه وارد ها)
20 هزار تومن => www.i4tech.ir (آی فور تچ.آی آر) برای سایت های آی تی و فناوری.
30 هزار تومن => www.BehtarinWeb.ir (بهترین وب.آی آر) دامنه فوق العاده برای مجله های اینترنتی و شرکت های هاستینگ و طراحی سایت.
30 هزار تومن => www.BehtarinForum.ir (بهترین فوروم.آی آر) دامنه فوق العاده برای راه اندازی سایت های انجمن
25 هزار تومن => www.Fri3nd.ir (فرند.آی آر) دامنه مناسب برای سایت های شبکه اجتماعی
---
دوستان در صورت تمایل برای خرید هر یک از موارد، با ایمیل [email protected] تماس بگیرید. یا به شماره تماس 09374129114 پیامک بدید.(اگر خاموش بود به شماره 09119924246 پیامک بدید)
محمد محسنی

جدیدترین ارسال ها

بالا