فروش ویژه مجموعه آموزشی 3DsMax(مقدماتی تا پیشرفته)

AliDark

New Member
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه

با خودم فکر کردم و گفتم اين مجموعه آموزشي رو با قيمت پايين تر از ساير سايت ها به فروش بگذارم تا همه بتونن خريداري کنند و انشالله توي اين زمينه پيشرفت خيلي خوبي داشته باشن اسم اين مجموعه آموزشي _آموزش تري دي مکس 2009 از شرکت Digital Tutors هستش که يکي از بزرگترين و کامل ترين مجموعه هاي آموزشي تري دي مکس هست به طوري که اين مجموعه در پيشرفت خودم بسيار موثر بوده و استارت حرفه اي شدنم رو با اين مجموعه زدم

در ضمن اين مجموعه آموزشي براي تمامي افراد حتي کساني که تا حالا با مکس کار نکردند وميخوان کار خودشون رو در اين زمينه شروع کنند بسيار مفيده وتمامي دروس و آموزش ها کاملآ تصوري با کيفيتي بسيار بالاست

حالا ميريم سراغ مجموعه ، توضيحات و ويژگي هاي اون

مجموعه آموزشي 3DsMax 2009 از شرکت Digital tutors

حالا چرا 2009؟ اين مجموعه به دليل اينکه در عين حال از حجم بسيار کمتري نسبت به ساير مجموعه ها برخوردار هست حاوي نکات بسيار زيادي هست بطوري که ميتونه از شما يه 3D کار حرفه اي بسازه!!!!
و تمامي افرادي که در اين زمينه حرفه اي شدند ابتدا اين مجموعه رو به شما پيشنهاد ميکنند و آموزش هاي توسط برترين اساتيد تري دي کار دنيا به شما آموزش داده ميشه و Step By Step هستش!!

Digitaltutors.jpg

مدلينگ

در اين مجموعه ما با انواع روش هاي مدلينگ از جمله Polygun و NURBS آشنا ميشويم که اين امر با مدل کردن ماشين،موتور سيکلت،کاراکتر ،محيط داخلي خانه ، چاقو و خيلي چيز ها ديگر اتفاق ميفته که تمامي اين آموزش ها از صفر تا صد هستند يعني از تنظيم بلو پرينت و رفرنس تا متريال و تکسچرينگ و رندرينگ و نور پردازي که به صورت بسيار دقيق و حرفه اي انجام داده ميشن و ميتونه به شما کمک بسيار زيادي در اين زمينه بکنه بطوري که با ديدن اين مجموعه ميتونيد خودتون هر چيزي که خواستيد مدلش رو بسازيد(به (همراه تمامي فايل هاي دروس

ريگينگ

يکي از مهمترين بخش ها در انيميشن ريگينگ هست که شما در اين مجموعه با Bone ها نحوه اتصال به کاراکتر اصلاح گر Skin تنظيمات آنها انواع روش هاي ريگ کردن ودر کل ريگ کردن رو به صورت حرفه اي آموزش ميبينيد که پيشنهاد ميکنم از دستش نديد(به همراه تمامي فايل هاي دروس)

انيميشن

يکي ديگه از بخش هاي بسيار مهم وجالب اين مجموعه آموزشي آموزش انيميشن هست شما با انواع روش هاي ايجاد انيمشن آشنا ميشويد همچنين با بخش اصلي ايجاد انيميشن در مکس يعني Dope Sheet و Curve Editor کار هاي بسار زيادي رو براي هر چه بهتر شدن انيميشن انجام ميدهيد و تمامي مباحث آموزش از جمله ايجاد انيميشن به کمک کد نويسي ،تنظيمات اجراي انيميشن ذخيره کردن انيميشن ها و لود آنها قرار دادن انيميشن جسم بر روي جسم ديگرو... آشنا ميشويد که اين قسمت هم از صفر تا صد همه چيز رو براتون توضيح ميدهد (به همراه فايل هاي تمامي دروس)

نور پردازي

در درس هاي نور پردازي شما با انواع نور و روش هاي نور پردازي از جمله نور هاي Standard و Photometric به طور کامل آشنا ميشويد با انواع سايه ها و به طور کلي تمامي تنظيمات نور ها آشنا ميشويد و ميتونيد هر نوع نوري که خواستيد خودتون بسازيد(به همراه تمامي فايل هاي دروس)

رندرينگ

شما در اين قسمت با موتور رندر Mental Ray وتنظيمات اون به صورت حرفه اي آشنا ميشويد در اين قسمت هم همچنين با متريال و انواع آن و لايه هاي رندر ،خروجي گرفتن و تنظيم ساير عوامل محيط براي بهتر شدن کيفيت رندرو... آشنا ميشويد (به همراه تمامي فايل هاي دروس)

نرم افزار Autodesk MudBox

يکي از قوي ترين نرم افزار ها در زمينه اسکاليپت يا حکاکي کردن روي مدل ها نرم افزار Mud Box است
وکارکرد آن شبيه نرم افزار Zbrush است با اين تفاوت که بسيار ساده است وقدرتمند
در اين مجموعه هم شما با قسمت هاي مختلف نرم افزار ماد باکس به صورت کامل و بسيار حرفه اي آشنا ميشويد هم چنين با تکسچرينگ در نرم افزار ماد باکس،انواع نورها در مادباکس،افکت ها ويوپورت تنظيم آنها و... آشنا ميشويد شما تمامي اين کار ها روهمراه با ساخت يک کاراکتر فرا ميگيريد که تصويرش در بالا قرار داده شده و خيلي حرفه اي هستش(به همراه تمامي فايل هاي دروس)

ساير آموزش ها

Other_Product.jpg

در اين مجموعه آموزش هاي ديگري هم از شرکت هاي مختلف از جمله Lynda ،I3D،Eat3D قرار داده شده است
که در اين آموزش ها شما با تمامي بخش هاي نرم افزار تري دي مکس آشنا ميشويد از جمله متريال تکسچرينگ و تکنيک ها آن نور پردازي انيميشن فيزيک دادن به اشيا و...

ومهمترين بخش UV گرفتن از مدل و ساخت تکسچر به وسيله فتوشاپ و ايمپورت کردم مدل و تکسچر ها به موتور UDK است

به همراه تعدادي کتاب الکترونيک آموزش تري دي مکس که آن هم مطالب بسيار زيادي را در بر دارد از جمله ساخت لباس و پارچه در مکس

هديه

Models.png

و هديه من به شما تعداد زيادي مدل سه بعدي که مناسب براي ساخت بازي و انيميشن هستند

توضيحات

Autoruns.png

اين مجموعه شامل 5 دي وي دي است که داراي اتوران اختصاصي به منظور راحت تر شدن کار شما ميباشد وتمامي نرم افزار هاي به کار رفته در آموزش هم درون مجموعه وجود داره

!!!!قيمت اين مجموعه 9 هزار تومان است البته بدون در نظر گرفتن هزينه پست که اون هم شايد 3 يا 4 هزار تومان باشه
هزينه نهايي پست هم بعدا اعلام ميشه

اگر مايل به خريد اين مجموعه هستيد لطفآ مشخصات کامل خودتون (کد پستي ،آدرس دقيق،شماره تماس موبايل، نام ونام خانوادگي و... )رو به ايميل من ارسال کنيد

[email protected]

در هنگام ارسال در قسمت Subject بنويسيد :خريد آموزش مکس 2009

هنگام ارسال محصول به شما از طريق پيامک خبر داده ميشه

نحوه ي پرداخت هم به اين صورته که من شماره حساب رو ميدم بعد شما پول رو واريز ميکنيد ومن هم آموزش رو از طريق پست ارسال ميکنم

شماره تماس من و شماره حساب بعد از اين که تعداد سفارش ها از 15 بيشتر شد اعلام ميشه

در صورت درخواست توضيحات بيشتر لطفآ با ايميل من در ارتباط باشيد

با تشکر علي طاهري

جدیدترین ارسال ها

بالا