فروش هاست warez

morsoltany

Active Member
با سلام
فروش هاست warez مای میزبان آغاز شد .
با توجه به درخواست زیادی که از طرف دوستان می شد ما تصمیم گرفتیم فروش هاست warez را آغاز نماییم .
دیتا سنتر در هنگ کنگ می باشد و مشکلی با warez ندارد .
دوستانی که vb null شده استفاده می کنند دیگر نگران نباشند .
دوستانی که سایت دانلود دارند دیگر نگران نباشند

برای کسب اطلاعات بیشتر با ای دی : mymizban_help تماس حاصل نمایید .
موفق و پیروز باشید
یا علی

dodelam

Member
دوست عزیز نمی دونم توی کنفرانس ادمینی یا ساپورت ادمینی یا مثل من ریجستری :

ولی پیغامی که من از طرف مدیر داشتم فرموندن خرید و فروش تو سایت ممنون هست !

شما هم رعایت کنید !

morsoltany

Active Member
دوست عزیز نمی دونم توی کنفرانس ادمینی یا ساپورت ادمینی یا مثل من ریجستری :

ولی پیغامی که من از طرف مدیر داشتم فرموندن خرید و فروش تو سایت ممنون هست !

شما هم رعایت کنید !

من اطلاعی نداشتم چشم یا علی

J4vad

Member
معرفي و يا درخواست هاستينگ

فكر مي كنم ! بهتر باشد در مورد چيزي كه اطلاع نداريد نظر ندهيد ! از عنوان انجمن مشخص است كه اين تاپيك مشكلي ندارد !

و اما خوب دوست من ميشه سايتي كه روي اين سرور host شده به ما بديد تا مشاهده كنيم !

با تشكر

يا حق .:)

morsoltany

Active Member
سلام
asandownload.com الان روی سرور معمولی ما است و قراره قسمت دانلودش به سرور warez انتقال پیدا کنه همان طور که گفتم تازه این سرور را گرفتم و هنوز هاستی رویش نیامده .
یا علی

shamsoft

Member
خب پس اگه بشه وي بولتين نال شده روش نصب كني و مشكلي پيش نياد كه خيلي عاليه
سايتي براي اطلاع رساني نداريد كه مثلا قيمت و پهناي باند و ... رو ببينيم ؟

morsoltany

Active Member
ما در حال طراحی جدید برای سایت مای میزبان ( www.MyMizban.com ) هستیم که به زودی آماده می شود ولی تا اماده شدن سایت که 3-4 روز طول می کشد می توانید با ای دی من تماس بگیرید .
موفق و پیروز باشید

J4vad

Member
دوست گرامي ! مي خواهد ! مي شود ! منتظر باشيد ! پس هر موقع يك سايت بر روي سرور Warez شما هاست شد ما را خبر كنيد

يا حق .

modern966

New Member
سلام دوستان

گول تبليغات دروغ اين شخص كلاهبردرا رو نخورد سرورهاي ماي ميزبان كاملا بي كيفيت و اين شخص كلاهبردار است

ايشون باعث خراب شدن سايت بزرگ www.alldata.ir شدن متاسفانه با فريب مدير اين سايت كه سرورها يما باكيفيت هستن
و انتقال سايت ال ديتا و سپس امار سايت ال ديتا روزي 20000 كه شد طلب پول بيشتر كردن و كل اطلاعات اين سايت رو يه شبه پاك كردن

متاسفام خواهش مي كنم گول اين ادما رو نخوريد هم اكنون دامين سايت ال ديتا به وبلاگ وصل شده مي تونيد ببينيد و قضاوت كنيد

علی آقا سلام - درسته که سرور تحت اختیار ماست اما و-ا-ر-ز نیستند - به هر حال اروپا قوانین کپی رو رعایت میکنه و ما هم تابع عقل و منطق خودمون + تابع کشوری که به ما سرویس میده هستیم!

شاد باشید - یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا