فروش سایت کسب درآمد + هاست + دامنه

شرکت تجارت الکترونیک ایرانیان قصد دارد تا اسکریپت کسب درامد کلیکی خود را با قیمت مناسب واگذار نماید.
امکانات:
@ کاملا فارسی با امکان افزایش زبانهای دیگر
@ امکان تغییر بسیار آسان در قالب
@ مدیریت پیشرفته
@ پرداخت در ازای کلیک
@ پرداخت در ازای ایمیل
@ پرداخت در ازای عضویت
@ پرداخت در ازای فروش و تبلیغ
@ ایجاد لینک اختصاصی برای معرفی و عضو گیری
@ مدیریت نمایش بنر چرخشی
@ سیستم اگهی گیری 2 گانه
@ سیستم اخبار سایت
@ سیستم امنیتی قوی و پیشرفته جهت جلوگیری از تقلب
و ...

شرایط واگذاری :
@ واگذاری اسکریپت بمدت 1 سال بهمراه یک دامنه و هاست 100 مگابایتی لینوکس( بهمراه کلیه امکانات + cp ) مبلغ : 75000 تومان.
@ شارژ و نگهداری سال دوم به بعد 30000 تومان برای هر سال .
@ آموزش کامل و پشتیبانی 1 ساله

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل واگذار کننده به نشانی [email protected] تماس حاصل نمایید.
لازم به توضیح است به جهت محدودیت واگذاری ، اولویت درخواست مد نظر خواهد بود.

جهت مشاهده اسکریپت اصلی به نشانی www.iranian.name مراجعه نمایید .

خداییش نمیزنم تو سر مال ولی 10 تومن هم نمی ارزه

میشه دلیلتون رو باسه این قیمت گذاری بگید ؟؟
یک اسکریپت ساده که فقط یک فرم ثبت نام باشه 30 تومن می گیرن بسازن.

11 هزار تومن فقط پول هاست و دامنه است ؛ مطلب رو کامل بخون لطفاً :green:

راستی ایمیلت رو بده باسه اسکریپت های دیگه ازت قیمت بگیرم ؛ آخه تخصصتون خیلی بالاست. :lol:

p30tip

Member
اصلاً قالبش تو فايرفاكس بهم ريختس... خدايي وقتي يه سيستم قالبش تو يكي از معروف ترين مرورگر ها (حداقل در ايران طرفدار زياد داره) سازگاري نداره كسي نمياد بخره.

برای خود ما که براحتی باز شد ( فایرفاکس).
در ضمن درهیچ یک ازسایت های ایرانی نمی توانید این اسکریپت را پیدا کنید و برای هر مشتری یک قالب بصورت جداگانه طراحی می شود !
* از تمامی دوستان خواهشمندم در این پست نظر خود را اعلام نکنند ؛ این پست فقط برای معرفی ایجاد شده است ؛ بزودی یک بخش نظر سنجی راه اندازی می کنیم و نظرات خود را آنجا بیان کنید.

با تشکر

maziar2267

New Member
دوست عزیز من که میگم 10 تومن چون به هاست نیاز ندارم و 10 تومن پول دومین شما هست که من گفتم
ولی طراحی سایت بسیاز ضعیف هست و همون مشکلی که دوستمون گفتن هم داره و تو فایرفاکس با مشکل باز میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا