فروش سایت میهن آپلود | MihanUpload.Com

3DVIGOR

New Member
با سلام

متاسفانه به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومده دیگر قادر به مدیریت این سایت نیستم . هزنیه ها هم یه جورایی داره فشار میاره .

یک سری اطلاعات از سایت و دامنه :

دامنه اصلی سایت : Www.MihanUpload.Com

Google Page Rank : 2

Alexa Traffic Rank In Iran : 1,532

Alexa Traffic Rank In World : 105,556

سایت در حال حاضر روی سرور اختصاصی میزبانی میشه . مقدار پهنای باند مصرفی در ماه در حال حاضر حدود 150 گیابایت هست و فضای هم 2 گیگ کافی هست در حال حاضر .

ممنون میشم دوستان و همکاران قیمت پیشنهادی خودشون رو بفرماییند تا ببینیم باید چی کار کنیم .

یا حق

AVAXTM

Member
همه ميدونن كه آپلود سنتر كاري هست كه از توش پولي در نمي آد ! و يه سرويس پر هزينه هم هست !
به نظر من تعداد بازديد و رنك سايت هم در اين مسئله تاثيري نداره !
به هر حال مي خواستم بگم قيمت پيشنهادي من همون قيمت قبليه !

ms_1992

Member
همه ميدونن كه آپلود سنتر كاري هست كه از توش پولي در نمي آد ! و يه سرويس پر هزينه هم هست !
به نظر من تعداد بازديد و رنك سايت هم در اين مسئله تاثيري نداره !
به هر حال مي خواستم بگم قيمت پيشنهادي من همون قيمت قبليه !
ببخشید
مشتری نیستی نزن تو سر مال :mad:
بستگی به آدمش داره که بتونه پول در بیاره یا نه :wink:

جالبه هر دو تو ادلیست یاهوی من هستید

3DVIGOR

New Member
آخه این برادر ما avaxtm یک سایت آپلود سنتر دارن و چون خودشون پولی در نیاوردن و سایتشون رتبه بالایی نداره فکر میکنن که سایت های اپلود سنتر بقیه هم به هیمن صورت هست .

ششما وقتی سایتت اومد توی ایران حدود 1000 و زیر 1000 اون وقت متوجه میشی میشه ازش پول در اورد یا نه . درضمن من به دلایلی شخصی دیگه نمیتونم اینترنت بیان حداقل برای چند ماه و به خاطر هیمن هست که این بار دیگه قصد فروش و گرفتم .

حالا شما اگر خریداری قیمت پیشنهادیت رو بده و اگر هم که نیستین که دیگه هیچی .

موفق باشید

AVAXTM

Member
ببخشید
مشتری نیستی نزن تو سر مال
بستگی به آدمش داره که بتونه پول در بیاره یا نه

جالبه هر دو تو ادلیست یاهوی من هستید

دوست عزيز من مشتري بودم ولي .... !
شما كه ميگيد درآمد داره بسم الله .. بخر ببينيم ماهي چند در مياري !!! اگه هم بهونت هزينه هاي سروره من خود م بهت هاست رايگان ميدم .... !!!
پس خواهشن جانبداري الكي نفرمائيد !

آخه این برادر ما avaxtm یک سایت آپلود سنتر دارن و چون خودشون پولی در نیاوردن و سایتشون رتبه بالایی نداره فکر میکنن که سایت های اپلود سنتر بقیه هم به هیمن صورت هست .

ششما وقتی سایتت اومد توی ایران حدود 1000 و زیر 1000 اون وقت متوجه میشی میشه ازش پول در اورد یا نه . درضمن من به دلایلی شخصی دیگه نمیتونم اینترنت بیان حداقل برای چند ماه و به خاطر هیمن هست که این بار دیگه قصد فروش و گرفتم .

حالا شما اگر خریداری قیمت پیشنهادیت رو بده و اگر هم که نیستین که دیگه هیچی .

همينجور كه خودت قبلا ميدوني و بهت گفتم برادر الان 1.5 ماه يا شايد 2 ماه كه من اين آپلود سنتر رو زدم
الكسا جهاني بالاي 3 ميليون بود كه الآن 557,068 هست ! و الكساي ايران هم بالاي 700 هزار بود كه الآن 5,543 هست ! نمي خوام خود نمائي كنم يا ... و اصولا از اين كار ها هم خوشم نمي ياد ! من يه دونه تبليغم هم بابت سايتم نكردم ! چون آمار واسم مهم نبوده كيفيت مهم بوده ! در ضمن اگه به قسمت قوانين سايت هم مراجعه كني توضيح دادم كه اين سايت براي حمايت از وبمستر ايراني بوده نه چيز ديگه اي ... !
در ضمن درآمد اين سايت هم واسم مهم نيست چون كار من چيز ديگه اي هست و اگه روزي هم درآمد داشته باشه اصلا واسم مهم نيست !
خب شما كه ميگي درآمد داره چرا ميفروشي ؟!!!
جوابت اينكه ديگه نت نمي آم ،‌ آقا قبول من حاضرم هر روز سايتو چك كنم اگه هم كاري هم خواست انجام بدم اونم رايگان !!! آيا بازم ميخواي بفروشي ؟!!!!!
دوستان عزيز من ، هميشه سعي كنيد حرفي كه ميزنيد از روي احساسات نباشه ! منطقي صحبت كنيد تا جواب منطقي بگيريد !
الآن بزرگهاي اين كار مثل persian gig و parssapace و ... هم هرچي از سايت در ميارن دارن خرج سروراشون ميكنن !!! و تهش چيزي واسشون نمي مونه اونوقت شما بر ميگرديد ميگيد .. .. !!!!
ديگه عرضي نيست .... !!!

ms_1992

Member
اولا من 7 - 8 تا سایت دارم
اگر میتونستم مدیریت کنم میخریدم
و از لحاظ هاست هم مشکلی ندارم

خوب نمیتونی بده من مواظبش هستم تا چند ماه دیگه :d
بنر خودمم میزارم تو صفحه اولش حالشو میبرم

3DVIGOR

New Member
با سلام

AVAXTM حرفای شما تا حدودی صحیح . اگه شما اسراری دارین بگین که این سایت ازش پول در نمیاد اوکی ما که زوری نخواسیتم اینو به شما بدیم که . شما قبلا" گفتی میخرم بعد من منصرف شدم یک ماه بعد که الان باشه اومدم برای فروش . شما میخوای 70 بخری من حدود 200 تومن خرجش کردم تا الان . نمیتونم ضرر بدم متوجه هستی که ؟ ...

پس دیگه دلیلی نمیبینم با شما سر این جریان بحث کنم . اگر بیشتر از قیمت پایه که 200 تومن هست میتونی بخری و برات ارزش داره یا علی و اگرم که نه هیچ !

درضمن من مشکلاتم یکی دو تا نیست و نمیتونم همشو واسه شما بیان کنم ( شاید شخصی باشه ) . ولی در این حد بگم که من به دلیل رفتن به سربازی و یه سری کارهای دیگه باید حدود 2 سالی از نت دور باشم و بعدش هم خدا میدونه چی بشه . شما میگین بیام بدم به شما مجانی برای روش کار کنی . این درست ولی من باید تکلیف چند تا سایتی که دارم رو کامل روشن کنم و برم و قصدم فقط و فقط واگذاری هست و نه گرفتن اسپانسر و چیز دیگه ! حالا به هر قیمتی که بخرن .

در هر صورت موفق باشین

ms_1992

Member
الهی
سربازی :دی
خوب بگو بزنم معافت کنم :دی
حالا بیا مشهد با هم صحبت میکنیم :oops:

the_king

مدیرکل انجمن
تذکر ناظم فروم

لطفا در این تاپیک صرفا "خریداران" اعلام آمادگی کنند و از بحث و گفتگو در مورد منصفانه و غیر منصفانه بودن
قیمت یا موضوع فروش سایت خودداری فرمایید.

ms_1992

Member
راستشو بخوام هم دامنه سایتت خوبه
هر خود سایتت
باور کن من وقت ندارم ، خیلی دوست دارم بگیرمش
قیمت پیشنهادی من 350

3DVIGOR

New Member
با سلام

سایت به صورت کامل واگذار شد

از دوستان و مدیران عزیز ممنون و سپاسگذار

یا حق