فروش انجمن ParsBax.ir  

ZUNKED

New Member
سلام !

قصد فروش انجمن گفتگوی آزاد پارس بکس*زانکد رو دارم.
دوتا دامین داره : www.zunked.ir که 6 ماه دیگه اعتبار داره و www.parsbax.ir که تازه خریدم 11 ماه اعتبار داره.یک دامین هم رزرو دارم که در صورت خرید میتونید خودتون دامین رو انتخاب کنید دامین .ir هستش.
هاست لینوکس سرور نیمه وارز آلمان هستش با آپتایم و امنیت سرور خیلی خوب.2 گیگ با پهنای ماهیانه 20 گیگ.
انجمن ویبولتین 4.0.6 هستش نسخه نال + ویبی سئو و تنظیمات سئو کامل.2 قالب کاملا اختصاصی با طراحی هدر و یوزر رانک اختصاصی پارس بکس و زانکد.آی آر /

اینم آمار فروم : موضوع ها 7,386 نوشته ها 14,051 کاربران 1,618

در ضمن دامین زانکد.آی آر سئو خوبی شده روش و رتبه الکساش هم نزدیک 135 هزار در دنیا هستش.مدتی تا 100 هزار هم رسید !
دیگه آپلود سنتر میهالیسم هم یکی از ساب دامین هاش هست + اسکریپت تبادل لینک و امضا آنلاین
روی سیستم ویبی هم تمامی هک های مربوط به سئو و هک های کاربردی + سیستم بازی آنلاین و غیره...نصب هستش.در ضمن فروم کاملا فعاله و چنتا مدیر و یوزر فعال هم داره.

دیگه فک کنم تمام توضیحاتی که به ذهنم میرسید رو گفتم.
اگر خریدار واقعی هستید اطلاع بدید یا در پیغام خصوصی یا همین تاپیک.قیمت پایه هم 80 هزار تومان ! فک نکنم جایی واسه دیتابیس چنین فرومی این قیمت رو بدن ! پلن هاستش فقط 50 تومان هستش که تا خرداد 90 اعتبار داره.

Essin20

Member
سلام
میگم همچین فعال هم نیست!
چند روزه پستی داده نشده!؟
فروم و دامنه ها و هاست کامل بفروش میره؟
آیدی یاهو هم بزار لطفا

ZUNKED

New Member
دوست من اینی که الان ر وایندکس میبنی بک آپ هفته ی پیش هستش.2 شب پیش به سرور حمله شد بقول هاستینگ و بک آپ ها برگشته به جمعه هفته پیش.دارم پیگیری میکنم جدیدترین بک آپ رو بزارم.
همه چیز که عرض کردم بالا همه باهم به فروش میرسه.
اینم آی دی یاهو بنده

zunked_7

ZUNKED

New Member
دوست عزیز 30 تومان پول هاستش هم نمیشه ! 120 هزار تومان به دوستمون essin واگذار شد :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا