فروش استثنایی و فوق العاده WHMCompleteSolution فارسی

whmcs

New Member
سلام

دوستان فروش استثنایی و فوق العاده WHMCompleteSolution فارسی شروع شد

همتون که از امکانات whmcs خبر دارین واقا اسکریپت بسیار قدرتمندیه در زمینه هاستینگ

ورژن 3.5.1

قسمت مشتری کاملا فارسی

بهمراه 2 عدد قالب 100% فارسی شده

بهمراه نصب اسکریپت برای مشتری

دموی اون هم زیاده بیشتر شرکتهای هاستینگ دارن استفاده میکنند

قیمت این اسکریپت فقط 12000 تومان

برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید یا sms بفرستید 09369643529

با تشکر

p30tip

Member
ایشون نال شدشو دانلود کرده با فارسیش داره میفروشه.عزیز مردم که این قدر ... هم نیستن!خوب آدم خودشم می تونه اینو دانلود کنه به صورت مجانی 100 سایت فارسی کردنش

NovinServer

Active Member
سلام ، من هم نال شده استفاده می کنم آخرین ورژن ولی متاسفانه در قالب و زبان آن مشکل پیدا کردم !

من توانستم تمامش را فارسی کنم فقط موقعی که مشتری تیکت ارسال می کند ( با زبان فارسی ) در قسمت ادمین نامفهوم می آید

آیا کسی می توانه راهنمایی کنه چگونه بخش ادمین Utf- 8 کنم ؟

J4vad

Member
p30tip دوست من بهتر نیست ! جای این زود قضاوت کردن ها صبر کنید تا خود ایشان جواب دهند ! ما همه ایرانی هستیم باید هوای همدیگرو داشته باشیم ! :)

آیا کسی می توانه راهنمایی کنه چگونه بخش ادمین Utf- 8 کنم ؟

در قسمت تنظیمات عمومی در مدیریت می توانید این کار را انجام دهید ! کل سیستم را Utf-8 می کند .

nimafire

find / -name Support > u
اهمیتی نداره.
نال شده هرکس خواست میتونه از ایشون یخره.اگر هم مشکل کپی رایت و ... دارین از هاست وارز استفاده کنید.

whmcs

New Member
سلام دوستان

بله اسکریپت نال شده هست که همه شما میتونید از اینترنت دانلود کنید

منم که نمی خوام سر ملتو کلاه بزارم من فقط هزینه زبان فارسی + 2 تا قالبی که فارسی شده رو از دوستان میگیرم

p30tip عزیز لطفا درست صحبت کنید کسی شما رو مجبور نکرده بخری

دوستان من تا حالا اینو بیشتر از 10 جا نصب کردم هیچ مشکلی هم از نظر کپی رایت نداشته تمام سرور ها هم توی امریکا هستند

بازم میگم من فقط هزینه فارسی سازی اسکریپت رو میگیرم میتونید به یه سرچ کردن ببینید که همین اسکریپت نال شده رو دارن به قیمت بالای 30 تومن میفروشن

دوستانی هم که نمیخوان بخرن لطفا نیان پست الکی بدن و بی احترامی کنند

با تشکر

nimafire

find / -name Support > u
بازم میگم من فقط هزینه فارسی سازی اسکریپت رو میگیرم میتونید به یه سرچ کردن ببینید که همین اسکریپت نال شده رو دارن به قیمت بالای 30 تومن میفروشن
بله. نزدیک به همین قیمت دارند میفروشن.
هرکس میتونه هزینه زحماتشو بگیره.

امیدوارم موفق باشید

NovinServer

Active Member
اقا یکی منو راهنمایی نمیکند چگونه ادمین Whmcs را فارسی کنم و به صورت Utf - 8 در بیاورم ؟؟؟؟؟؟؟

NovinServer

Active Member
این فارسی سازش زیاد جالب نبود ...........

بازم نوشته های فارسی به صورت کد بندی می شوند ........... (یِکی یک فارسی ساز توپ بزاره دیگه ) :cry:

bahram32

New Member
آقا من تازه whmcs نصب کردم ولی کد لیسانس میخاد باید چیکار کنم
راستی من از نال شده اون دارم استفاده میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا