فروشگاه

بعدشم من مي دونم رايگان نيست اما اگه سراغ داري همچين چيزي بده بياد

YTERROR

Active Member
بعدشم من مي دونم رايگان نيست اما اگه سراغ داري همچين چيزي بده ب

این از طق سایت http://eshopbuilder.ir/ ساپرت میشه مل یک سیستم وبلاگدهی می مونه ولی به نوع فروشگاهی که از نظر من هیچ امکاناتی نداره و بدرد نمی خوره

تویی سایت سرچ کنید خیلی تایپیکها لینک دمو دانلود فارسی رو گزاشتم البته بدلیل فعال نبودن خیلی زیاد ساپرت فارسی ورژن قدیمی فقط فارسی شده

موفق و پیروز باشید

Yterror جان من گشتم منتهي چيزهايي که دموي فارسي باشن و بشه ازشون استفاده کرد پيدا نميشه . البته هست منتهي اصلا بدرد نمي خورن . من دنبال همين سيستم اين سايت مي گردم

YTERROR

Active Member
این لینک رو نگاه کن تمپلتش رو راحت میشه عوض کرد اگه خواستی با این ایمیل تماس بگیر :

لینک دمو :
www.masterdesign.ir/demo/mdshoping

لینک توضیحات و امکانات :
http://masterdesign.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=2

ایمیل برای شماوره و ..... : [email protected]

که می تونید از طریق این فرم هم تماس داشته باشید :
http://masterdesign.ir/index.php?option=com_contact&Itemid=3

lموفق و پیروز باشید

Yterror جان رايگانه يا بايد خريد بشه ؟ فوق العادست اما همين مسئله شده که رايگانه يا پولي ؟

YTERROR

Active Member
Nemidonam SHoma chio Ghabol Darin Vali man be Shakhse Farsicommerce Ro Ghabol Daram Rayegan ham has

این 5 الی 6 ورژن قدیمی و ساپرتش فقط داره اولین ورژن رو فارسی می کنه

یکی از دلایل استفاده نکردن این سیستم تعویض نشدن تمپسلتها و .... هست ولی از نظر قدرتش آخرین ورژنش خوبه

soheilweb

Active Member
آخرین ورژت فارسی شدش شماره یک هسنش دیگه.
که خیلی مشکل داره.

zfarhad2003

Member
این 5 الی 6 ورژن قدیمی و ساپرتش فقط داره اولین ورژن رو فارسی می کنه
این نسخه که رویه سایت هست آخرین نسخه است و از این به بعد هم کار توسعه اش جدا از نسخه انگلیسی انجام میشه.

آخرین ورژت فارسی شدش شماره یک هسنش دیگه.
که خیلی مشکل داره.
اگه مشکلاتش رو بگین می تونیم برطرف کنیم وگرنه ما که علم غیب نداریم بدونیم مشکلات شما با سیستم چیه؟

soheilweb

Active Member
چشم من یه بار سیستم رو نصب کردم و دیدم اشکالاتش زیاده حذفش کردم.
باز هم نصب میکنم و مشکلاتش رو با شما در میون میزلرم.
سهیل.

YTERROR

Active Member
ممنون

این نسخه که رویه سایت هست آخرین نسخه است و از این به بعد هم کار توسعه اش جدا از نسخه انگلیسی انجام میشه
میشه یک آموزش برای انتفال زبان فارسی از یک تم به تم دیگه رو بدید تا خیلی از مشکلات حل بشه

zfarhad2003

Member
میشه یک آموزش برای انتفال زبان فارسی از یک تم به تم دیگه رو بدید تا خیلی از مشکلات حل بشه
متاسفانه چون این سیستم هنوز یه ساختار قالبمند نداره استفاده از قالب توش اصلا معنی نمیده و این قالبهایی رو هم که می بینین درواقع تقریبا اکثر فایلها رو دستکاری کردن تا ظاهر فروشگاه تغییر پیدا کنه. شما می تونید از یک نرم افزار که دو تا پوشه یا فایل رو با هم مقایسه می کنه استفاده کنین و تغییراتی رو از این یکی به اون یکی منتقل کنین.

مهمترين مشكل اين سيستم فقء همون قالبهاشه كه خيلي كم قالب داره و اللا کامل و جامع هست .سيستمي ديگه سراغ دارين ؟

soheilweb

Active Member
متاسفانه چون این سیستم هنوز یه ساختار قالبمند نداره استفاده از قالب توش اصلا معنی نمیده و این قالبهایی رو هم که می بینین درواقع تقریبا اکثر فایلها رو دستکاری کردن تا ظاهر فروشگاه تغییر پیدا کنه. شما می تونید از یک نرم افزار که دو تا پوشه یا فایل رو با هم مقایسه می کنه استفاده کنین و تغییراتی رو از این یکی به اون یکی منتقل کنین.

عه فرهاد جان فروم سایتت چرا کار نمیکنه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا