فروشگاه ساز حامد!!! (مهم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

love20me

New Member
سلام
حتماً فکر می کنید می خوام فروشگاه ساز حامد رو براتون معرفی کنم ولی نه.
من فروشگاه ساز حامد رو دانلود کردم بر روی هاست خودم نصب هم کردم خیلی خوب و راحت و بدون هیچ مشکلی نصب شد فقط زمانی که می خوام تو قسمت مدیریت شاخه ها،شاخه جدید ایجاد کنم وقتی تمام فیلد هارو پر می کنم و کلید اضافه کردن شاخه هارو میزنم و صفحه جدید می آد بالای صفحه این اررو و می ده :

Warning: move_uploaded_file(home/jahanshop.ir/public_htmlimage/thumb/activex_cache.png) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jahanshop/domains/jahanshop.ir/public_html/admin/add_cat.php on line 16

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGLJJFb' to 'home/jahanshop.ir/public_htmlimage/thumb/activex_cache.png' in /home/jahanshop/domains/jahanshop.ir/public_html/admin/add_cat.php on line 16

Warning: rename(home/jahanshop.ir/public_htmlimage/thumb/activex_cache.png,home/jahanshop.ir/public_htmlimage/thumb/hamed_13803_activex_cache.png) [function.rename]: No such file or directory in /home/jahanshop/domains/jahanshop.ir/public_html/admin/add_cat.php on line 19

لینک دانلود:

°°°° ویرایش شده توسط علی °°°°

امیدوارم بتونید این مشکل رو حل کنید چون واقعاً ارزششو داره:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shnoit

Well-Known Member
بخشید دوست من!
تا اونجا که من خبر دارم فروشگاه اقای ساعتی پولیه، اون موقع شما میگن دانلود کردین !!! :-?

Mandana

Active Member
با عرض پوزش لینک دانلود رو برداشتم.روی این فروشگاه وقت گذاشته شده درست نیست اینطوری زحمات دیگران رو به باد بدیم.با خرید در واقع به صاحب اون انرژی میدیم برای همت بیشتر.
بهر حال از چند وقت پیش که آقای ساعتی اعتراض کردن به بودن لینکهای دانلود و مرتبط برداشته شده از داخل مجید آنلاین.ممنون میشم شما هم مراعات کنید
موفق باشید:rose:

love20me

New Member
فروشگاه ساز حامد

عزیز من درسته طرف زحمت کشیده و باید در ازای زحمتش پول پرداخت بشه ولی برای چی اینقدر زیاد ؟!!!
(400 هزار تومن بابت یه فروشگاه ساز واقعاً زیاده)، فقط این نیست، باید با سامان قرار داد ببندی، با پست هم همینطور ( اینا هم نه تنهامفت انجام نمیدن ،به ازای فروش هر محصول یه چند درصد هم می گیرن ). حالا مگه ما میخوایم چقدر پول در بیاریم که اینقدر خرج کنیم (اونم تو شرایط خاص کشورمون که اکثراً نمیدونند اینترنت چیه و یا به خرید اینترنتی اطمینان کامل ندارند.)

به نظر من قیمت این فروشگاه ساز با تمام امکاناتش نباید بیشتر از 100 تومن باشه. :sad:

لینک دانلود:
°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°http://rapidshare.com/files/201457791/ham3d_1_.zip.html

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mandana

Active Member
دوست جان خیلی چیزها ممکنه قیمتش زیاد باشه دلیل نمیشه که اون رو بدون اجازه استفاده کنیم!!!
در صورتی که احساس می کنید قیمتش گرون هستش می تونید از فروشگاه های ارزون تر استفاده کنید.
زحمتش رو حامد کشیده.فکر نکنم نه من و نه شما این حق رو داشته باشیم روی زحمات یک نفر دیگه قیمت بذاریم
بهر حال.فکر نکنم این بحث سودی داشته باشه.ممنون میشم مراعات کنید
موفق باشید:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا