کسی فرمی داره که مثلآ 5 تا پلان داشته باشه...جا برای دامنه داشته...کلآ کامل باشه... ممنون
Salar Active Member Jun 14, 2004 #1 کسی فرمی داره که مثلآ 5 تا پلان داشته باشه...جا برای دامنه داشته...کلآ کامل باشه... ممنون
Ghamnevis Well-Known Member Jun 23, 2004 #4 سلام سالار جان! اگه ميشه كل چيزايي رو كه ميخواي بگو شايد بتونم برات تهيه كنم! شايــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
سلام سالار جان! اگه ميشه كل چيزايي رو كه ميخواي بگو شايد بتونم برات تهيه كنم! شايــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
Salar Active Member Jun 23, 2004 #5 یه چیزی تو این مایه ها http://www.hostiran.net/farsi/orders/a-one.shtml?domain_registration=biz/info
Ghamnevis Well-Known Member Jun 23, 2004 #6 يعني كلا فرم ميخواي نه! كه به بانك اطلاعاتيت وصل بشه و مشخصات اين صفحه رو برات بفرسته؟ با فرانت پيج ميتوني راحت درستش كني
يعني كلا فرم ميخواي نه! كه به بانك اطلاعاتيت وصل بشه و مشخصات اين صفحه رو برات بفرسته؟ با فرانت پيج ميتوني راحت درستش كني
E Ealireza Member Jun 29, 2004 #10 salar گفت: بنویس....ولی من هاست لینوکس دارم!!!! کلیک کنید تا باز شود... خوب بعد چطوري ميتوني ازش استفاده كني 8O
salar گفت: بنویس....ولی من هاست لینوکس دارم!!!! کلیک کنید تا باز شود... خوب بعد چطوري ميتوني ازش استفاده كني 8O
K kami_20 New Member Jul 1, 2004 #11 چجوري ميشه فوري فهميد كه يه نفر اطلاعات رو تو ديتا بيس سيو كرده؟
Ghamnevis Well-Known Member Jul 1, 2004 #13 سالار جان شرمنده به خدا! من هم امروز 11/4 و هم فردا 12/4 كنكور دارم برا همين وقت نكردم. ولي شنبه برات ميزارم شرمنده بازم سايان
سالار جان شرمنده به خدا! من هم امروز 11/4 و هم فردا 12/4 كنكور دارم برا همين وقت نكردم. ولي شنبه برات ميزارم شرمنده بازم سايان
f_mostafa_f Active Member Jul 1, 2004 #14 اگه با asp باشه منم استفاده خواهم کرد و از شما هم تشکر میکنم که در این امر خیر من و بقیه بچه ها را یاری خواهید نمود... آوووووو.....
اگه با asp باشه منم استفاده خواهم کرد و از شما هم تشکر میکنم که در این امر خیر من و بقیه بچه ها را یاری خواهید نمود... آوووووو.....
Salar Active Member Jul 1, 2004 #15 لطفآ فقط بذارین.....پی اچ پی یا آ اس پی باشه فرق نداره! ممنون از همه