فرم ارتباط با ما Html

k_asg

Member
سلام
من یه سایت HTML طراحی کردم و برای قسمت تماس با ما یه فرم لازم دارم که Server Side عمل نکنه و با HTML یا Java script هندل بشه
2 اعته دارم میگردم اما همه فرمهایی که گذاشتید Server Side i هستند
ممنون میشم یکی کمکم کنه

peyman1987

Member
دوست من نمیشه بدون برنامه نویسی سرورساید کار رو انجام داد. شما حداقل برای انجام این کار ( بصورت کاملا ابتدایی ) نیاز به یه کد به یه زبان سرورساید داری. بدون اون این عمل رو نمیشه انجام داد. مگر اینکه بخواین از autoresponderها استفاده کنین که اوناهم مشخصات فرم رو داخل دیتابیس ذخیره نمیکنن و میتونن مثلا براتون ایمیل کنن و یا داخل اکانتتون ذخیره کنن.

k_asg

Member
خوب من اگه بخوام به صورت ابتدايي كه فقط اسم تلفن ايميل سابجكت و متن رو داشته باشم و در ضمن بخوام َبا ASP كلاسيك اين كار رو انجام بدم چي كار بايد بكنم ؟
منتها ميخوام كه صفحم همون HTML بمونه و ,asp نشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

peyman1987

Member
با Php ميشه اين کار رو انجام داد و منم چون Php کار ميکنم و از Asp زياد سر رشته اي ندارم بهتره سوالتون رو توي انجمن Asp مطرح کنين تا به جواب برسين.

majidf1

Member
خوب بهتره كه از php استفاده كني
اگه نميخواهي ميتوني از front page استفاده كني البته خيلي ضعيفه

k_asg

Member
منم نفهميدم چه ربطي به Frontpage داره
دوستان اگه سورسي دارن حالا چه asp چه asp.net چه php لطف كن به من بدن فقط نحوه نصبشو هم كه كجا بزارم و اينا هم آموزش بدن ممنون ميشم

yakoza

Well-Known Member
آقا بگو دقیقا چی می خوای من یا بقیه بچه ها برات بنویسن

pedramr

Active Member
.. دوست من ، کار ارسال ایمیل یا اطلاعات رو در واقع ســِرور انجام میده و در هر صورت این اتفاق باید سمتِ سرویس دهنده بیفته و نمیشه که سمت بازدیدکننده رخ بده.

آقاي Bruce Corkhill از كشور انگلستان اين سايت بسيار جالب و كاربردي را ساخته است: www.webwizguide.info همانطور كه از اسم و رسم اين سايت مشخص است ، ما با يك مجموعه راهنماي ASP روبرو هستيم. مشاهده اين سايت و پُشتكار اين مرد در اولين نظر به ما ياد مي‌دهد كه مرد عمل باشيم و دغدغه به روز بودن و كار با تكنولوژي هاي جديد ما را از مسير واقعي كار و پيشرفت دور نكند.
در اينجا به مجموعه اي از برنامه هاي آماده كاربردي برخورد كردم كه به نظرم آمد الگوهاي بسيار مناسبي براي طراحي نمونه هاي فارسي هستند. كما اينكه بسياري از اين برنامه ها هم اكنون توسط من و دیگران فارسي شده و مورد استفاده قرار گرفته اند. ليست اين برنامه‌ها به قرار زير است :

ژورنال ( Weblog )
انجمن يا تالارگفتگـو ( Forum )
دفتر يادبود يا نظرات ( Guestbook )
سيستم درج اخبار با آرشيو
سيستم رأي‌گيري و نظرسنجي

شما در اين سايت با اطلاعات جالب ديگري هم از قبيل نحوه ارسال فــُرم‌ها به ايميل و ايجاد كــُنتر يا شمارنده براي سايت آشنا مي شويد. البته اطلاعات اين سايت به همين جا محدود نمي شود. اكنون شما مي توانيد هر يك از اين برنامه ها را از سايت مذكور گرفته و روي كامپيوتر خود امتحان كنيد.

فارسي كردن برنامه‌هاي آماده :
زبان بيسيك محبوب‌ترين و فراگيرترين زبان برنامه‌نويسي است و شايد به همين خاطر است كه شركتي با عظمت مايكروسافت اقدام به اشاعه و نشر آن به روشهاي مختلف كرده است. ساده‌گي آيين نگارش اين زبان يادگيري آن را آسان نموده و به همين خاطر پُرطرفدارترين زبان برنامه‌نويسي است. زبان‌هاي قابل برنامه نويسي در صفحه‌هاي ASP دو زبان JavaScript و VBScript هستند. كه به صورت پيش‌فرض VBScript يا همان VisualBASIC-Script مورد استفاده قرار مي گيرد. اين زبان تشابه زيادي به بيسيك كلاسيك دارد و تنها امكانات برنامه‌نويسي شئ‌گرايي يا ObjectOriented به آن افزوده شده است. در بسياري از برنامه‌ها و سورس‌هاي آماده روي اينترنت مي‌توانيم با تغييرات ساده ، برنامه‌هاي مذكور را سفارشي كنيم. تنها كافيست اين سورس‌ها را به وسيله يك ويرايشگر متني مثل NotePad باز كنيم و محتويات آن را مورد بررسي قرار دهيم.
به عنوان مثال برنامه انجمن‌ها يا تالار گفتگو که در بالا معرفی شد كاملاً پارامتريك بوده و فايلي در آن به نام language_file_inc.asp وجود دارد كه امكان ترجمه كل بخش‌هاي برنامه به جز بخشهاي گرافيكي را به ما مي‌دهد.

ادامه ماجرا رو در لینک زیر مطالعه کنید:
www.pedramweb.com/portal/link.asp?TOPIC_ID=50

جدیدترین ارسال ها

بالا