دات نت خود یک تکنولوژی در زمینه زبان های برنامه نویسی هستش و اگر اشتباه نکنم از سال 2002 و یا 2003 عرضه شد. بدین شکل که تحول بسیاری در زمینه ی برنامه نویسی شی گرا ایجاد کرد.
ویژیوال بیسیک خود به تنهایی زبان شی گرا به صورت کامل نیست ، گرچه بسیاری از آن به عنوان شیگرا نام می برند ، ولی شاید بتوان گفت شبه شی گراست!
اساس کار دات نت با اشیاست و اصولی نیز برای ارتباط و انسجام این اشیا در داخل خود چارچوب کاری آن طراحی شده. در دات نت به موضوعاتی بر می خوریم که در ویژیوال بیسیک از آن ها خبری نیست.
برای مثال عمدتا می توان به : توااث و پولی مو فیزم اشاره کرد ، که شاید برای درک درست این مبحث کمی نیاز به پیش زمینه ی فلسفه باشه . چون بسیار مبحث سنگینی است و غالبا برداشت های افراد هم متفاوت است.
ماشالله توابع و کلاس ها در دات نت آنقدر زیاد هستند که خیلی مواقع من یکی رو از ادامه ی حیات نا امید کرده.
در کل تفاوت محیط کاری دات نت با ویژوال بیسیک از زمین تا هواست .
و اگر اینطور مثال بزنم شاید زیاد بی ربط نباشد که ویژوال بیسیک را به Win 3.1 و ویژوال بیسیک دات نت را Win Vista در نظر بگیریم.
البته من خودم مبتدی هستم و اینجا اساتیدی هستند که من خودم شاگرد اونام ، استاد نوید ، استاد سالک و ....
کلا در این زمینه مبحث یکی دوتا دیگه هستش و شاید بیشتر ، بگردی پیدا میشه
![Wink :wink: :wink:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_wink.gif)
به قول یکی .
موفق باشی
علی