سلام فرق PHP-Nuke با PHPbb چيه ؟ مرسي
S shahrokh_xp Active Member Sep 20, 2003 #2 آقا این سوال 100 بار پرسیده شده و 102 بار جواب داده شده.یه جستجوی کوچیک کنین فکر کنم پیدا کنید
paniz_coffeenet Member Sep 20, 2003 #3 آقا خوب بگو ديگه . ميدوني گشتنش چقدر طول ميكشه؟ اين سؤال من هم هست . اگه لطف كنيد و يك باره ديگه توضيح بديد ممنون مي شم . با تشكر
آقا خوب بگو ديگه . ميدوني گشتنش چقدر طول ميكشه؟ اين سؤال من هم هست . اگه لطف كنيد و يك باره ديگه توضيح بديد ممنون مي شم . با تشكر
S shahrokh_xp Active Member Sep 20, 2003 #4 پس مختصر میگم که وقت ندارم. phpbb تنها به عنوان انجمن است.مثل همین جاییی که الآن هستیم. php-nuke سایت آماده ای است که شامل انجمن های phpbb هم میشود و آن ها را نیز دارد.و درضمن مثل کل سایت مجید آنلاین است
پس مختصر میگم که وقت ندارم. phpbb تنها به عنوان انجمن است.مثل همین جاییی که الآن هستیم. php-nuke سایت آماده ای است که شامل انجمن های phpbb هم میشود و آن ها را نیز دارد.و درضمن مثل کل سایت مجید آنلاین است
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Sep 22, 2003 #5 :? :? 8O http://www.majidonline.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1791 مجيد
iRWEBDES Active Member Feb 11, 2004 #7 dotiran گفت: خيلي ممنون مشكل من هم حل شد کلیک کنید تا باز شود... سپوال رو يكي ديگه ميكنه مشكل يكي ديگه حل ميشه ولي از اون سپوالات بودا از اونا كه آدمو نا اميد ميكنه شاد باشيد مهرداد كوهي
dotiran گفت: خيلي ممنون مشكل من هم حل شد کلیک کنید تا باز شود... سپوال رو يكي ديگه ميكنه مشكل يكي ديگه حل ميشه ولي از اون سپوالات بودا از اونا كه آدمو نا اميد ميكنه شاد باشيد مهرداد كوهي