فرق++c با++visual c

سلام
میگم فرقی بین ++c ا++visual c هست یا نه
آخه من می خواستم آموزش ا++visual c بخرم but سی پلاس پلاس خریدم:sad:
آیا میتونیم آموزش سی پلاس پلاس رو روی ++visual c اجرا کنم

the_king

مدیرکل انجمن
++Visual C یک کامپایلر است نه زبان. این کامپایلر حداقل طبق ادعای سازنده اش با زبان ++C سازگار است، بنابر این
اصولا شما می توانید هر کد استاندارد زبان ++C را با کامپایلر ++Visual C کامپایل و اجرا کنید.

استفاده از کامپایلر هایی که فاقد محیط Visual هستند آسان نیست و صرفا برای کدهای کوتاه و ساده مناسب اند.
و البته مرحله مقدماتی نوشتن یک برنامه Visual تسلط کامل به زبان ++C است. بنابر این از بابت خرید آموزش
++C متضرر نشده اید.

saalek110

Well-Known Member
البته استاد king پاسخ دادند ولی من هم چیزهایی می نویسم اگر غلط گفتم جناب king اصلاح یا تکمیل کنند.

زبان سی به نظر من(البته ممکنه غلط باشد) چیزی به جز بیست سی تا کلمه کلیدی نیست. مثل for و while و غیره.
خوب با این کلمات چه کارهایی می شود کرد؟ نگاه ناقص اینه که یک برنامه بنویسیم که بشمارد.

سینتکس سی در خیلی جاها دیده می شود مثل php و جاوا اسکریپت . یعنی سینتکس سی یاد بگیری خیلی جاها به کارت میاد . و سینتکس بیسیک و پاسکال هم فرق آنچنانی با سی ندارد.

بعد سینتکس می رسیم به کتابخانه ها:
مثلا کتابخانه توربو سی یا ویژوال سی.
در ویژوال سی یک سری کتابخانه داریم برای ارتباط با ویندوز.
مسلما با سینتکس سی و همان 30 کلمه کلیدی شما زیاد دسترسی به اطراف ندارید. کتابخانه ها به شما قدرت مانور می دهد.
کتابخانه ها برنامه های نوشته شده با زبان سی یا زبانهای سطح پایین هستند که کارهای متنوعی برای شما انجام می دهد.

وقتی شما سینتکس سی یاد گرفتید و ده بیست برنامه نوشتید فوری حوصله اتان سر می رود که چقدر میانگین حساب کنم و با حلقه چاپ کنم. البته چاپ هم فکر کنم بدون این کتابخانه ها میسر نباشد. یعنی برای یک برنامه ساده هم نیاز به کتابخانه هست. همان Include که بالای برنامه می نویسید یعنی که دارید از کتابخانه ای استفاده می کنید.
خوب حالا مثلا در ویژوال سی 6 می آییم از کتابخانه mfc استفاده می کنیم. که مثلا یک برنامه ویندوزی می سازد. یعنی برنامه ای که بتواند با ویندوز ارتباط برقرار کند. یا برنامه های دیگری که کارهای متنوع دیگری انجام دهند. البته من اطلاعاتم کمه و سعی میکنم کم بنویسم تا غلط درش کمتر باشد.

گام اول همان سینتکس است و گام بعد اینکه با کتابخانه های کامپایلر خود(توربو سی یا ویژوال سی) چه کارهایی می توانیم بکنیم. که یا راهنماها کمک می کند یا نمونه برنامه ها. مسلما نیاز نیست هم کتابخانه ها را حفظ باشید بلکه باید محدوده مورد نیاز خود را یاد بگیرید.
کلاسهای Mfc یا کلاسهای دیگر کامپایلرهای دیگر حاوی توابعی هستند که هر تابع کاری انجام می دهد. در ویژوال سی 6 مقداری فهم کلاس مهمه چون شما دارید از کلاسها استفاده می کنید. پس باید بدانید اصلا کلاس چیه و چطوری میشه ازش کار کشید. ولی در توربو سی با کلاس زیاد درگیر نیستید. فایلهایی را بالای برنامه include می کنید که شامل توابعی است و از آن توابع استفاده می کنید. یعنی انگار قبلا آن توابع را خودتان نوشتید و کنار گذاشتید و حالا دارید از تابع خود با صدا زدن آن استفاده می کنید.

متن بالا نظر شخصی است و مستند نیست و ممکنه غلط داشته باشد. فقط خواستم کمی نظر خود را راجع به محیط کار بگویم.

d@nyal

Member
این کامپایلر حداقل طبق ادعای سازنده اش با زبان ++c سازگار است،
بله ! حق با شماست ! ولی مایکروسافت زیاد ادعا می کند ! ولی چندین کتابخانه ی استاندارد (ansi-iso ) را کم دارد . اما اینم بگم که براشون جانشین داره یا اینکه کارشون رو بهبود بخشیده .
----------------
پی نوشت :
1- با عرض سلام مجدد به خدمت بچه های این محل ، بعد از یکسال دوری و پشت سر گذاشتن کنکور دوباره برگشتم تا هر از گاهی سر بزنم و بحث کنیم !
2- می بینی سالک جان ؟! یه زمانی من پست می زدم پس کجایی ، الان خودم یه ساله که نیستم !

saalek110

Well-Known Member
دانیال عزیز خوشحالم که باز مجددا فعالیت می کنید. خیلی خیلی خوشحال شدم. flower

جدیدترین ارسال ها

بالا