فرق پابلیش swf برای تست و تست نرم افزار در گوشی

سلام
به یک مورد برخوردم که اگه لازم شد قسمتی از کد را که فکر می کنم به این مشکل مربوط باشه برایتون میفرستم.
مشکلم اینه که کدهایی نوشتم که یک تایمر خودکار انتهای یک ترک صوتی را تشخیص داده و به ترک بعدی میره و تا انتها و دکمه پوز و پلی هم داره. وقتی اینو تو کامپیوتر چک می کنم بدون هیچ مشکلی درست کار می کنه یعنی همونجوری که انتظار دارم. ولی در گوشی تا زمانی که از دکمه پوز استفاده نکردم و صوتم را موقت متوقف نکردم درست کار می کنه ولی بعد از استفاده از توقف در پوزیشن شی صدا دیگه تا انتهای همون تراک میره و متوقف میشه. یعنی شرطی که اجازه ادامه کار میده بدون هیچ تغییری در خود شرط جور دیگه عمل میکنه!!!
چه فرقی بین این دو مدل تست یعنی در گوشی و کامپیوتر میتونه باشه؟
یک چیز دیگه ای هم که برام جای تعجب بود اینه که هیچوقت soundControlSongE.position که یک شی از نوع SoundChannel می باشد در انتهای مساوی sound.length نمیشد برای همین من به صورت دستی گفتم هر موقع به 30 تا کمتر از sound.length رسید شرطی برقرار بشه. آیا این هم طبیعیه؟

flash.developer

Active Member
در رابطه با مورد اول فابل را ارسال کنید تا بررسی شود
اما مورد دوم به خاطر این است که شما میلی ثانیه‌ها را با هم مقایسه می‌کنید و در نظر داشته باشید که عددهای آخری با هم مطابفت ندارند اگر شما این عدد را به ثانیه تبدیل و آن را گرد کنید مشکل حل می‌شود.

مگر مقداری که با متد
sound.length برگردانده میشه یعنی طول یک ترک به میلی ثانیه و وقتی soundControlSongE.position به انتها میرسه اونهم به میلی ثانیه نمایش داده میشه باید یک مقدار مساوی بشن. ولی اینطوری نمیشه بلکه مثلا در حد 40 یا 50 میلی ثانیه مانده به انتها به نشانه رسیدن به انتهای ترک متوقف میشه. چرا هیچ وقت این دو مقدار دقیقا یکی نمیشن؟
تایمر من هر 10 میلی ثانیه یکبار این اطلاعات را بر مقایسه برمیگردونه آیا ممکنه به خاطر این تایم 10 میلی ثانیه ای این اختلاف نشون داده میشه!؟

flash.developer

Active Member
دقیقاَ‌ نمی‌دونم دلیل اون چیه من هم این مشکل رو داشتم شما مقادیر رو تبدیل به ثانیه بکن و از طریق تابع Math.floor بصورت نزولی گردش کن

یعنی از طریق شبکه یا کابل، برنامه در حال اجرا بر روی گوشی را debug کنید تا متوجه شوید دقیقا چه اتفاقی روی گوشی می افتد. میتواند در قسمتهای مشکوک از trace استفاده کنید و خروجی آن را از گوشی در pc ببینید

جدیدترین ارسال ها

بالا