اين سايت ها به دو روش SMS , MMS رو ارسال مي كنند:
- از طريق GSM Modem كه ميتونه يك كارت اينترنال يا اكسترنال باشه ، يا يك گوشي موبايل داراي مودم مثل نوكيا سري 6،7،8،9
- از طريق Rout هاي بين المللي SMS كه معمولا همه شركتهاي ارائه دهنده خدمات GSM , EDGE اين سرويس ها رو ارائه ميدن.
معمولا SMS هاي داخل كشور از روش دوم ارسال ميشه كه هزينه تمام شده پايين تر باشه و SMS هاي بين المللي از طريق روش اول .
سرعت ارسال اين پيامها :
- در روش اول سرعت ارسال هر 4 ثانيه يك پيام است ، در صورتيكه ترافيك بالا باشه امكان اضافه كردن مودم نيز هست و معمولا گيت وي ها تا 10 مودم رو پشتيباني مي كنند. براي MMS هر 8 ثانيه يك پيام ( اگر در شبكه پشتيباني بشه)
- در روش دوم بسته به سرويس دهنده ( تاجايي كه من اطلاع دارم ) سرعت ارسال بين 100 تا 5000 پيام در ثانيه است
روشهاي ارتباط مودم گوشي موبايل با كامپيوتر :
براي استفاده از گوشي هاي موبايل به عنوان GSM مودم نيز چند روش وجود داره :
- كابل F-Bus كه سرعت انتقالش 115100 بيت بر ثانيه است - قيمت كابل حدود 15 هزار تومان (اصل نوكيا)
- كابل M-Bus كه سرعت انتقالش 9600 بيت بر ثانيه است - قيمت كابل حدود 10 هزار تومان (اصل نوكيا)
- ارتباط بي سيم از طريق آداپتر مادون قرمز - قيمت آداپتر از 12 تا 20 هزار تومان بسته به برند
- ارتباط بي سيم از طريق آداپتر بلوتوث - قيمت آداپتر از 20 تا 60 هزار تومان بسته به برد مفيد
امكانات جانبي:
اكثر اين گيت وي ها Web-Based بوده سيستم Accounting هم دارند كه استفاده كننده ميتونه براي خودش يك حساب ايجاد كنه و با استفاده از Credit Card Processing و Credit Card Gateway مبلغي رو از حسابش بانكي به حسابش در اين سيستم اضافه كنه و از امكانات اين سرويس استفاده كنه.
ارتباط با ديگر گيت وي ها:
برخي از اين گيت وي ها امكان ارتباط با گيت وي هاي ديگر مثل Voip رو دارند . به طور مثال : من ميخوام از تهران با شماره اي در دوبي صحبت كنم ، شماره مورد نظرم رو با استفاده ازسرويس SMS به گيت وي ارسال ميكنم . گيت وي شماره رو به گيت وي VOIP ارسال ميكنه . گيت وي VOIP شماره گيري ميكنه و ارتباط رو با موبايل من برقرار ميكنه . البته در اين روش فرض بر اين است كه من داراي يك اكانت با موجودي كافي براي استفاده از اين سرويس هستم.