فتوشاپ cs4 نصب نمیشه ؟! چرا ؟

end_boy

Member
سلام خسته نباشید ، من هنگام نصب فتوشاپ CS4 با یک ارور مواجه میشم ، طوری که تمام مراحل نصب انجام میشه اما وقتی که می خواد نصب بشه همون اولش ارور زیر رو میده :
( Please Insert Photoshop Cs4 Into Drive H:\ to Continue Installation )

من اولش فکر کردم شاید CD خرابه ، یکی دیگه خریدم اما بازم همینجوری شد !!!!!

نمونه عکس :

http://i41.tinypic.com/347e1oo.jpg

leili1

Active Member
دوست عزیز در اول کار در عکس شما یک اشتباه مشهود دیده می شود و این است که در استتوس پنچره نصب نوشته شده cs4 در صورتی که در داخل پنچره درباره نصب cs3 نوشته شده است .

بعدا بهتر است شما فایلهای کله سی دی رو در گوشه ایی از هارد خودتون کپی کرده و سپس دوباره عملیات نصب را روی هارد انجام بدین

لطفا نتیجه رو اعلام کنین

سلام - لیلی خانوم اون تفاوت ورژن اهمیتی نداره - درست هستش در واقع
و مشکل دقیقا با کپی روی هارد دیسک و اجرا از روی هارد برطرف میشه

بله - یک سری دی وی دی و سی دی تو بازار هستش که اومده ستاپ cs3 رو استفاده کرده ( مگه ستاپ قراره کار خیلی خاصی کنه ؟ ) کافی فایلهای ورژن 4 رو در مسیرش قرار بدین تا اونا رو اکستراک و رایت در رجیستری کنه!

mostafa_cs

Well-Known Member
هوم، جالب بود.
البته فکر کنم فقط فایلها رو هارد اکستراکت کنه،بعدش از روی اونها شروع کنه به نصب کردن. درسته؟
چه دلیلی داره که ستاپ رو عوض کنن؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله درسته! اول باید اکسترکت بشه روی هارد!

دلیلش هم اینه که مجموعه ی CS4 بخاطر حجم بالایی که داره (حدود 8 گیگ) توی 1 DVD جا نمیشه.

برای همین میان و اون رو به پارت های کوچکتری فشرده میکنن (rar یا zip) و اون پارتها رو رایت میکنن (روی 2 DVD)

حالا کاربر مجبوره برای نصب کردن اول پارتها رو از حالت فشرده خارج کنه (Extract) و بعد نرم افزار رو از روی هارد نصب کنه.

برای همین بعضی مواقع Setup رو چیزی متفاوت میبینیم. همونطوری که حسین جان هم گفت Setup قرار نیست کار خاصی کنه و فقط یه پنجره ی ساده است!

این بحث تعداد DVD و فشرده سازی و اینا رو توی این تاپیک صحبت کردیم درباره شون. حتما سر بزنید بحث جالبی و به دردبخوری ئه:

جدیدترین ارسال ها

بالا