فایل bin چیه ؟ و چطوری می شه اونو باز کرد

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد فایل های bin داره ممنون می شم در اختیار من هم قرار بده . یه فایل دیگه هم همراه این فایل هست با پسوند CUE

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد فایل های bin داره ممنون می شم در اختیار من هم قرار بده . یه فایل دیگه هم همراه این فایل هست با پسوند CUE

لطفا پیش از پرسیدن سوالات تکراری نگاهی به عناوین سوالاتی بیاندازید که قبلا پرسیده شده اند :

نحوه اجرای فایل های با فرمت Bin

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
والا دوست من فکر نکنم نیاز باشه این تذکر رو به من بدی . ما اینجا حق آبو گل داریم .قوانیینم کاملا حفظم .مطمئن باش قبل از اینکه تاپیک بزنم سرچ کردم . اما تو سرچ چیزه بدرد بخوری پیدا نشد . وقت اینم ندارم که بیام تک تک صفحه هارو بخونم .بازم ممنون از کمکت

manammammad

Member
پاسخ جامع و کامل به دوست عزیزم

والا دوست من فکر نکنم نیاز باشه این تذکر رو به من بدی . ما اینجا حق آبو گل داریم .قوانیینم کاملا حفظم .مطمئن باش قبل از اینکه تاپیک بزنم سرچ کردم . اما تو سرچ چیزه بدرد بخوری پیدا نشد . وقت اینم ندارم که بیام تک تک صفحه هارو بخونم .بازم ممنون از کمکت

سلام دوست من.
فایلهای bin فایلهای ایمیج هستند که به عنوان سی دی مجازی -که همون معنی ایمیج باشه - و گاهی به عنوان فایل اصلی برخی بازی های کامپیوتری و امولاتروهای بازیهای کنسول استفاده میشن.
اما تقریبا با اطمینان میشه گفت همشون ایمیج هستند و با استفاده از نرم افزاری که در لینک زیر گذاشتم میتونید بازشون کنید و ازشون استفاده کنید. میتونید محتوای این فایلها رو اجرا کنید و همینطور مدیریت کنید.

لذت ببرید

لینک دانلود برترین نرم افزار مدیریت ایمیج با قابلیت رمز گذاری بر روی ایمیج ها :

http://rapidshare.com/files/91408726/Virtual_CD_9.zip

بدون پسورد

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من ممنون اما همون روز مشکلم حل شد یه vitral clone دانلود کردم ایمج رو با اون باز کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا